Mucizemsin21 Kaç aylıkken sağa sola dönmeler başladı kızlar 4 ay 5 günlük oğlum robot gibi yatıyor hiç sağa sola dönme çabası yok 😏 normal mi ya ne zamana döner yüz üstü de yastıkla yatarsa karnına yastık koyarsam kafayı güzel kaldırıyor maşALLAH ama direk yere yüz üstü koyunca çok kaldıramıyor normal mi
Haydinn Mucizemsin21 egzersiz yaptırın sırt üstü yatırıp ellerinden sağa sola doğru tüm vücudu dönecek şekilde yardım edin poposundan dönmesine yardımcı olun siz döndürün zamanla yapacaktır o da 🤗
Saresi Mucizemsin21 yüzüstü durmaya teşvik edin ve mutlaka doktorunuzla görüşün. Sağa sola dönüp uğraşması gerekir
Purpura26 Mucizemsin21 4 aylık olduğunda gece yanımda yatıyordu. Uyku tulumunun içinde baktım bana doğru dönüyor. Sabah yere battaniye serdim dönmeye başladı yüz üstüne. Ama 1 haftadır bir daha dönmedi. Yani en beklenmedik zamanda birden dönüyorlar. Bu ay içinde muhtemelen dönmeye başlar
Serife00 Benim kızım 4 ay olmasına 4 gün kala dönmüştü arada 1 haftalık fark var yakın zamanda döner 😊
Eymenegeli 10 gunlukken donmeye basladi Hatta yuz ustu 😬besigin ici yastik dolu destekli bir sekilde yatiyor ,🤦😂 asiri haraketli bir bebek suan 6 aylik yere koyuyorum iki dakka petegin omunde bi mutfaga gidiyorum ta kapinin oraya geliyor done done ,
Mucizemsin21 Eymenegeli hay maşALLAH işte böyle okuyorum burda sonra bizde mi gariplik var diye kafaya takıyorum tabi her bebek bir değilde ne bilim analık işte😂
Eymenegeli Onune cingirdakli oyuncak veya isikli sesli koyun donmeye tesvik ediyor sarki soyleyin cee eee yapın ise yariyor gercekden 🥰 hele o dondugu ani yakalayin cok heycanli simdiden basarili bebise 🥰🙏
Mucizemsin21 Eymenegeli ay yapıyorum canım hepsini dedtekliyorum dönsün diye çabalıyor sonra sinirlenip ağlıyo😂
Mucizemsin21 ftmgz sağa sola dönmüyor mu canım normalmiymiş ki doktoruna sordun mu benimkide çabalamıyo bile ya yarım bile dönmüyor
Mucizemsin21 Havvakck ya vakti varsa önemli değil acelem yokta okuyorum burda 2 buçuk aylık döndü 3 aylık döndü filan benimkinde tık yok😂 korkuyorum haliyle