Ftmagull irva bende annemgildeyken kedi tavuk muhabbet kuşu falan besliyodum çok severim hayvanları ama bebek e kuş tüyü zararlı olur mu ki dedim
Leyla0613 Ftmagull bizde muhabbet kuşu var ama oğlum sürekli hasta oluyor alerjıden şüphelenıyoruz doktorumuz kuş kediden daha fazla alerjiyi tetikler dedi bu sebeple salamıyoruz bile çok üzülüyorum emin olmadan sahıplenmeyin bence
Deletedmom454 Bu konuyu bende merak ediyodum ama kuşlarımdan da vazgeçemiyorum evde 15 tane muhabbet kuşum var benim ama ne yapacağımı da hiç bilmiyorum ayrı bi oda da duruyolar şimdilik ama bugün yarın oğlum evde dolaşmaya başlıcak o zaman da artık Allah kerim
MyEternalLoveNoyann Ftmagull beslenir tabikide benim var yavaş yavaş oğlumun dikkatini de çekmeye başladı ilk bikac hafta çok aynı odada bulundurmamaya çalıştım tüyü falan kaçar alerji yapar diye benim alerjim var çünkü ona rağmen besliyorum ama belki bebeğimde de olur diye tedbir aldım ama şükür bişey olmadı şimdi bazen yanına bile koyuyorum alışsın diye.
Ftmagull MyEternalLoveNoyann bende istiyorum ama bebeğim biraz daha büyüse öyle alsak mı acaba diyorm
Ftmagull BalkizimBaloglum2 hayvanla büyüyen cocuklar merhametli olur derler bencede öyle benimde kendimi bildim bileli hep balığımız tavuğumuz kedimiz vardı hala daha vardır annemlerin evinde ve bizim evimiz de de balık var kanarya ve papağan besliyoduk bebek olunca kardeşimgile verdik..