Nurklc Kızlar bugün kontrolumuz vardı göbekte kırmızılık var enfeksiyon var dedi. Yatış verdi bu durumu yaşayan var mı ? Belki enfeksiyondan da seni emmez dedi doktor. Bu durumu yaşayan var mı kaç gün sürer hastane de yatması sizce ? Geçer mi enfeksiyonu
elifzuleyha Nurklc bizdede enfeksiyon çıktı her bebekte olabilirmiş ilaç vermedi vücudunda kızarıklıklar var ağzına götürdüğü oyuncaklarıdan falan çıkabilirmiş çocuğu ellerken kucağınıza alırken özellikle dikkat edin elinizi yıkamaya
Sedacablog Nurklc benim kızımda da göbek bağı bakımı için losyon gibi bişey vermiştu doktoru bakımını tam yapamayınca olmuştu ama korkulacak bişey değil demişti merhem vermisti 1 haftaya iyileşisti. İnşallah sizinkide öyledir 🙏
gamzeyilmazyildizz Nurklc oğlum 12 günlükken idrar yolu enfeksiyonu oldu 7 gün yattık hastanede 7 gün istisnasız gece gündüz 4 kere damardan antibiyotik aldı. Çok şükür 7. Günün sonunda çıktık şuan 46 günlük hiç bir sıkıntısı yok 🙏🏻
Nurklc gamzeyilmazyildizz bize idrar yolu değil de göbekten kaptını söylediler. Çok zormuş gerçekten dayanamıyorum yanımda yok koklayamıyorum.
gamzeyilmazyildizz Nurklc benim çok şükür yanımdaydı. Ama pazartesi yeğenim doğdu onunda neden olduğu bilinmeyen bir enfeksiyonu var o küvezde malesef çok geçmiş olsun size de 😭
Buse97 Nurklc Benim oğlumdada 3 günlükken kanında enfeksiyon var dendi ve yoğun bakımda yatırdılar . Tam net hatırlamıyorum ama 4-5 gün kaldı sanırım . Cok zor oluyor ama geçmeyen bişey değil Allah yardım etsin özellikle yoğun bakım hemşireleri bebeklere çok iyi bakıyorlar benim bu konuda gözüm arkada kalmadı hiç
Buse97 Nurklc Emzirmeye gidiyo musunuz ? Ben sabah akşam gidiyordum evde olduğum zamanlarda da süt sagiyordum goturuyodum . Ama gerçekten çok iyi bakıyorlar korkmayın . Hatta ben demiştim ki evde olsa ben bu kadar iyi bakamazdim .