ArdicEge Deletedmom6262 sütünüzü sağın alkollüyken emmek isterse sagdıgınız sütten verirsiniz. Bi şişe bira yarım saat 1 saat sonra kanda en aktif halde bulunur. 2 saat icindede tamamen temizlenir. Alkol sütte beklemez 2 saat sonra sağmadan direk emzirebilirsiniz. İçiniz rahat etmezse 2 saat sonra ilk sütü sağıp sonra emzirebilirsiniz. Zaten malt süt yapar gögüsleriniz dolacaktir tazyikli gelebilir sağma ihtiyacı hissedeceksiniz🥰
Mommysharkdoodoodoodoo Emzirmiyorum ama bira ne arkadaş içecekseniz şarap falan için 😁 leş gibi iğrenç bir tadı var biranın. Şampanya için votka için viski için
irva Deletedmom6262 Ben emzirmiyorum yılbaşı günü misss gibi süryani şarabını açıp keyif yapacaz karı koca.😁
Mommysharkdoodoodoodoo Deletedmom6262 1i de bin 1000i de. Her türlü girecek zaten kanına o alkol. Bira yerine şarap iç en azından kanın tazelenir 😅
elcn4139 Deletedmom6262 bende senin gibi diyordum. sagip biberonla verdim biberona alisti memyi tutmadi 😐
2maviboncuk Deletedmom6262 İçe bilirsin canım içtikten 2saat sonra sağ sütünü dök sonra emzire bilirsin
queens İçtikten dört saat sonra emzirebilirsiniz ama ondan önce bol bol sağıp çöpe atmanız gerek bende iki yıl oldu öZledim eşimle karşılıklı içmeyi kızımda 11 aylık ama benim içime sinmiyor yinede memeden kesilince içerim artık 🤣
kucukcivcivimm Deletedmom6262 içmeyin ama ikla içicekseniz şarap tercih edin bir kadeh ve 4 saat boyunca emzirmeyin üstüne sık su için tuvslete çıkarsın. Bir posta da sütü sağıp dökün.
Angime Deletedmom6262 aa ya da alkolsüz biralar var. Bulabilirseniz siz ondan için. Ben tadına bakmıştım baya bira ama alkolsüzdü.