Elloska Tuuuba2222 tavuğu yumurtayı süt ürünleri kes mutlaka düzelecek çünkü tavuk direk yüze egzama öksürük hirilt8 yapıyor bire bir yaşadimm
Tuuuba2222 Elloska evvelsi gün tavuk yemiştim.. bugün yüzünün küçük bi yerinde kızarıklık oluştu ve bi müddet sonra kendiliğinden geçti . Bide hafif öksürüğü var arada bi gelip gidiyor bugğn. Yani ondan mı kaynaklanıyor o zaman 😞
Tuuuba2222 Sarem34- Domatesi de bıraktım birkaç gün oluyor . Kakasındaki kan beni korkutuyor yalnız. Bir nokta değil artık bugün biraz daha fazla geldi . Bu normal mi peki böyle bi durumda
Adasedeff Denizzz88 doktor bana süt ve süt ürünlerini kes dedi ama biz daha kötü olduk en son kan geldi bende çözümü sadece patates yiyim kakası düzelince eliminasyon yaparım dedim ozman daha kolay olur.
Denizzz88 Adasedeff evet deneye deneye bulcaksınız artık neye var neye yok bende arada bi tahin helvası yiyorum bişey olmuyor gibi
Adasedeff H_e_y_o hemde ne öksürük hırıltılı balgamlı. Bir anda başladı bizde hiç bi soguk algınlığı yok bişi yok git gide daha kötü oldu sanki karda uyumuş o kadar kötüydü.
Adasedeff H_e_y_o başka bişeylerede vardır bu alerji işi o kadar zor ki olmadı 3 gün belli gıdalar yiyin çok çeşitlendirmeyim hala tepki verirse aralarından eleyerek gidersiniz bulması bi nebze kolaylaşır belki