Kubramagdalena Bebeğim 3 aylık, hep bi tarafına yatıyor, döndürüyorum, yastık koyuyorum 10 dk sonra yine aynı tarafa dönüyor. Kafasının arkası yamuk, düzelir mi kendiliğinden ne yapmam gerekir, bilenler yardımcı olabilir mi lütfen
Janset2105 Kubramagdalena benimkide çok yamuk ya 4 ay 22 günlük doğduğundan beri hep sola yatıyordu farkettikten sonra hep dikkat ettik ama hala düzelmedi
Happybaby2 Kubramagdalena benim oğlumda 2 aya kadar hep soluna yatmış hiç farketmemistim dikkat ettik 6/7 aylık olana kadar düzeldi şuan yaşına girecek düzeldi kafasi
Caglaa Kubramagdalena bnmkininde arkasi dümdüzdü şimdi 5 bucuk aylik. Hareketlendi saga sola dönüyor. Kafasi normale döndü. Seninkide normallesr büyüyünce belki.
Kubramagdalena Janset2105 peki düzelir mi kendiliğinden herkes başka bi şey söylüyor, doktora sorma fırsatım olmadı daha, endişeleniyorum öyle kalacak diye 😔
Keremozaninannesi Kubramagdalena 1 yaşına kadar kafa gelişimi devam ettiği için düzelir canım bir iki ay sonra zaten uzun uykuları olmuyor oturuyorlar bide uyurken hareket etmeye başlıyorlar fmgeçiyor yavaş yavas oģlumunda yamuktu daha tam düzelmedi ama baya ilerleme var
Purple Kubramagdalena bnmkide kuvezde kaldi sag sol yattigi icn kafa sekli bizukdu evde bn gunduz arka ustu yatiriyorm bnim bebek hic kusmuyo kusuyorsa duzelmesi zaman alr cnku yan yatrman lazm.bnimkide ilk eve geldgnde oyle kafayi tek trafa ceviriyordu iste yastgin altina bseyler koyarak dzeltmeye calisiyom 3 aylik
Hilalelizan Kubramagdalena komşumuzun bebeğinin kafası uzundu annesi çok üzülüyodu bu çocuk somun kafalı olacak diye biraz büyüdü kendi kafasını döndürmeyi öğrendikce düzeldi şimdi topaç gibi kafası düzeldi ☺️👌
kerem_imm Kubramagdalena benim oğlum da 5 ay 22 günlük. Doğduğundan beri kafası yamuk. Hamileliğimde 9 ay boyunca sol tarafa yattım saf gibi ve oğlumu etkilemiş bu. Doğduktan sonra da hep sağ tarafına çevirdi kafasını. Düzeltmek için neler yaptık ama yok istediği yöne döndü hep. Doktor sorun yapma büyüdükçe biyolojik yapısını alacak dedi. Ama ben hala soluna yatırmaya çalışıyorum.
Nur_1234 Kubramagdalena bizimde sağ taraf dümdüz olmuştu tek yönlü yatıyordu.Doktor günlük 15 dakika zorla da olsa yatır dedi ama yatmadı.bir başka doktor bu ay da hiç düzelme olmazsa beyin cerrahı bir görsün deyince korktuk.sevi bebenin kafa yastığı var yan yatış yastığı.onu aldık gece derin uykuya daldığında ona yatırıyorum.15 gündür o şekilde yatıyor ve düzelmeye başladı.bu yastığı tavsiye ederim.
Funda88 Nur_1234 bende o yastigi gordum kararsizdm alayim o zaman. Benimki de hep saga yatmaktan bi tarafi daha uzun kaldi korkuyorm duzelmez diye
Nur_1234 Funda88 umutsuzca aldım bende o kadar uğraştım yatmadı bunda mı yatacak diye ama işe yaradı.çok pahalı bir şeyde değil denemeye değer.tek yastık şeklinde olanları da var ondan değil yalnız yan tarafında dönmemesi için yastıkları da var.inşallah düzelir bebişlerimiz🙏🏻
Funda88 Nur_1234 insallah ya ben cok kafaya taktim evet arastirinca gormustm emin olamamistm smdi hepsi burada da gordum yatak yanlari da yastik gbi donmesni engelliyo ben bebisimi sola yatiriyorm o kavga kiyamet saga donuyo
DNisa Kubramagdalena canım benim kızımın da kafası yamuktu hep sağa yatıyordu. 2 aylıkken farkettik. Ben hep sola yatırmaya dikkat ettim oyun halisinda oyuncakları hep sola astım ve suan 4 aylık neredeyse tamamen düzeldi kafası 🤗 2 yaşına kadar duzeliyormus dikkat edilirse