Evrim1906 Adasedeff canım zaten laktoz süt şekeri demek hepsi yasak yani şöyle anlatayım tavuk eti yumurta ve kuzu eti dışında vegan besleneceksin hepsi yasak tereyağ margarin süt tozu peynir altı suyu bulunan tüm ürünler yasak
midekoruyucu Tpk üff ben zaten o kadar yememe rağmen 17 kilo verdim, doğumda bile 11 kilo almıştım 😂😂 heralde iğne ipe dönücem daha ne vericem ki ne kaldı 😂 o bişey değil süt ürünlerini çok seviyorum 😫
midekoruyucu Muniss ama doktorum kan ilacı kakada kan yapmaz rengini koyulaştırır demişti 🤷🏻♀️ Bilemedim ki
Muniss midekoruyucu cunku benim her iki bebegimde alerjileri var benim de basima gelmisti doktor oyle demusti bende bilemedimki
midekoruyucu Duyulurum ya gerçekten çok üzüldüm ben şuan ya 🥺 süt ürünleri de yemiceksek ne yicez biz çok kötü
Adasedeff Evrim1906 ewet bende öle biliyorum ölede uyguluyorum fakat bebeğimi prof a götürdüm bizim laktozla alakamız yok sadece süt ve süt ürünleri yemiceksin dedi bende şoka girdim hatta bebeğim ve bana takviye verdi onlarda da laktoz var
cicek10 Yenibirannecik benim de bir oğlum var Allah bağışlasın hepimizinkini inşallah 18 ağustos mu doğum 😊😊
Zynp35 Deletedmom896 bnm.kizdada var yazmistim iki gundur takip amacli yumurtayi yemiyorum 3 gundur kan olmadi kakasi sut urunu yedim ama yumurta yedim zaman kan oliyo test yatırmadım henuz kakasi suku simdilik
Zynp35 Deletedmom896 iste kaka almak zor olcak ondan evde diklat edyorum yedklerime simdi. Testler yanltyo hep canm
PelinByrktr midekoruyucu alerji büyük ihtimalle canım ama yani alerji yapan besinler skalası o kadaaar geniş ki 😬😬 5. Ayda alerji testi yapılıyor orada belli olur varsa eğer. Benim oğlanın kakasında da mukus oluyor arada yarın sorucam doktoruna alerjik olabilir çünkü arada vücudunda kırmızı Bi şeyler çıkıp sönüyo birkaç saate. yediğim bişiler yapıyo olabilir. Kilo alımı da iyi aslında ama yine de dikkat edecem