Etugc3 bak sadece olumsuz düşünme.. Bu kelime çok basit ama nasıl biliyor musun.. Mesela hemen reflü yatağı al, minder gibi, görmüşsünüzdür.. Ben reflü yatağına koyduğumda gözüm arkada kalmazdı.. Yan yatırır tedbir alır öyle rahat uyurdum, bazen gak guk ses çıkarırdı, eşim kaşk kalk diye panik yapardı, hiç kalkmazdım.. Hemen anlıyorsun sorunlu ses ile normal bebeğin çıkardığı sesi😍annem 1 gece kaldı ve bir daha kalmasını istemedim, huyumu yönettim, kendim baktım, kendim lohusa psikolojisi geçirdim, herşeyi kendim yaptım, sürekli buralarda gez güzel tazecik anne😍sürekli bilgi edin, en ufak sorun gibi gördüğün şeyleri arama yerine yaz, yada sor, bilgi edin her daim.. Kızım şuan 8 gün sonra 7 aylık olacak Rabbimin izni ile.. İlk 2 ay uzun gibi geçecek, inan bana beni eğer unutmaz isen 2 den sonra ne ara 6 aylık olduk diyeceksin 😍😍😍bebeğini emzirirken, uyuturken her sk happykidste ol, öğren, bilgi edin, her gün gelişimini oku😍uyku eğitimine hemen başla şimdi, 3 aylıktan sonra diyenlerin ağzına kürekle vurasım var.. İlk aylarda hemen eğitim verin😍🥰sıkıntısı, karnı aç olmadığı sürece ağladığı zaman hemen yanına koşmayın.. Evet anne kokusuna ihtiyacı var, ama her dk ağlamaya koşmayın🥰daha neler var yazmak istediğim ama kafan karışmasın güzel anne❤️