LavininAnnesii UzayliOzge hahahha ben seni biliyorum taze kankim 🥰sen bat aag dünürlerin kankisisin 😂
UzayliOzge LavininAnnesii Ahahahah evet wp grubumuz da var full Dedikodu yapıyoruz Naime hanımcım görmeden sildik numaraları sjdjfjdjd🤣🤣🤣🤣
LavininAnnesii UzayliOzge evet evet hatta görüştünüz bileee😂askı yemediniz mi ya ben bi telegram adresi verdim hemen uyarı aldım😂😂
UzayliOzge LavininAnnesii Kimse görmeden sinsice sildik hshshsh😂 haftaya da bulusucaz inşallah seninle de görüşürüz aşko
LavininAnnesii UzayliOzge valla helal olsun 😂 gerçi ne fayda şimdi aldınız bi dünya yıl askıyı 😂😂ben nerdeyim muştayımm görüşemeyiz kii😢😢
ikizannesii01 Arastirananne44 karışımı bana da yazabilir misiniz özelden nasıl yazılıyor bilmiyorum 😕
Birminikprensesannesi HurremSultan diş dönemi olabilir mi? Benim kızımında 7 ayına 1,hafta var. 5 buçuk aydan sonra yemesi kesildi. Asla yediremiyordum. Birazda kilo kaybı oldu. 3 hafta sonra diş çıkardı. Şimdi az da olsa yedirebiliyorum. Ama eski iştahı yok maalesef.
LavininAnnesii Yazannesi1 ya olaya atlamış gibi olcam ama benim 72 günlük kızım 20 gündür filan asla yemek istemiyo