saresmami Bundan 3 sene önce ay 10 kilo vermistim leslie ile ve yediklerime dikkat ederek :) gercekten cok güzel videolar hem kolay hareketler hemde eglenceli 🥰 bazi günler öyle motive oluyordum ki 45 dakika bile full enerji ile yapiyordum 😂
Ebrararin guzelannemiz sweett sauna termal takım aldım hergun leslie pazar günü falan esneme yapmadım yediklerime dikkat ettim takıldığım yerde diyetle destekledim bide sabah aç karnına tarçınlı Türk kahvesi yağ yakıyor içip hemen sporumu yapıyordum kisa sürede verdim onca kiloyu azcık göbeğim kalmıştı ki hamile kaldım 😀
Mommy2b sevdanurrrrr ya kilo vermek değil de karın üst kol üst bacak sırtttt popooo yani komple sıkılaşmam lazım reformera gidecek vaktim yok leslie abla bana yardımcı olur mu bu konuda 😅
Kubrarda13 Msrygz YouTubeye leslie diye yazın çıkıyo 15 dakika 45 dakika gibi vidyoları var ilk 15 ile başlayın isterseniz sonra alıştıkça diğerlerine geçebilirsiniz durduğunuz yerden kalori yakımını sağlayan bi egzetsiz diyim bana göre çokta eğlenceli 😊
guzelannemiz Ebrararin benimde göbek var gitsin die uğraşıyorum bende sabah akşam Leslie yapıyorum sabah akşam türk kahvesi içiyorum ama tarçınlı içmedim hiç göbek gider mi ya yediklerime evet bnde dikkat ediyorum tam buğday ekmeği yiyorum porsiyonlarım az bazı akşam ekmekte yemiyorum ama göbeğimi aynı gördükçe bazen hevesim gidiyor yapmak istemiyorum 😊
guzelannemiz Ebrararin tarçınlı nasıl yapıyorsun 1 tatlı kaşığı falan mı onuda deneyim sade içiyordum hep
Sedauysal ayazingooo 4ay kadar sürdü tabi sürekli Leslie yapamadım yada yedikleeime hergun dikkat edemedim misal eşim izinli olduğu zamanlar çok yiyordum herşeyden ama aralıklı oruç kesinlikle deneyin akşam 5-6sonrasi hiç birşey yemiyorum birde sade türk kahvesi sabahları aç karnına inanın göbek kalmadı
Kbrabrn123 sevdanurrrrr yürüyüşe gitmeden leslie ile 1 buçuk ayda 10 kilo vermiştim tabiki diyette yaparak faydası çok var
Serapemrah Ebrararin evet doğumdan önce verdim plansız oldu verdiğim gibi bebeğim oldu hamileyken 10 kilo aldım doğumdan sonra gitti hepsi ama tekrar alıyorum geri bebeğimi emzirdiğim için çokta diyet spor üstüne düşmedim açıkçası☺️
Ebrararin Serapemrah aslında emzirirkende gayet kilonu koruyabilirsin ben diyet yaparken emziren annelerle aynı gruptaydim ekmeği pilavı şekeri makarnayı kes diğerlerini kısma