RuyasMom Kızlar merhaba , bebeğime ilk defa armut tadım yaptıracağım ama armut çok sert siz nasıl verdiniz ? Tecrübesizim 🙈
theAna RuyasMom rendeleyin. Ben ilk zamanlar rendeleyip verdim sonrasında eline dilim verdim öyle öyle alıştı.
esraeerdogann RuyasMom renedeleyerek verebilirisniz cam rendede 😊 birde tadıma önce yoğurt veya sebzeyle başlarsanız daha iyi meyveler tatlı ona alışması kolay olur sebzeyi reddedebilir size kalmış tabiki ben fikir söylüyorum sadece ☺️
yaprak_34 RuyasMom cam rende işen elmayı denedim suyu çok çıkıyor suyu çıktıgı içinde posası kuru kaldı yemekte zorlandı bende buharda pişirip verdim daha yumuşak oldu .Tabi sevmedi ayrı konu😂Armutu da buharda pişirip vermeyi düşünüyorum
RuyasMom esraeerdogann sebzeyle başladım kuzum önce kabak patates havuç bal kabağı diye gittim sonra yoğurt verdim sonra muz . Hepsini üç gün kuralı ile gittim şimdi sıra armut a geldi armut u ilk defa vereceğim çok sert ya bilemedim nasıl versem diye 🙈
esraeerdogann RuyasMom he anladım ben ilk sandım pardon☺️ Yok merak etme yiyolar rendele sert olmuyor zaten ☺️
Yasemin38 RuyasMom https://resimlink.com/loOE fikir olsun sana canım. Tadımlara sebzelerle başlasan daha iyi olur
RuyasMom Yasemin38 Sebzelerle başladım canım ilk defa derken armutu ilk defa vereceğim yanlış yazdım ben🙈 kabak havuç patates bal kabağı yoğurt bunları verdim üç gün kuralı ile şimdi meyvelere geçtim ☺️
Bilgemayse RuyasMom çam rende ile rendeliyorum bazen yoğurt ile karıştırıyorum çok lezzetli oluyor. Yumuşak armut alın bir de sarı 🍐
Bilgemayse RuyasMom Bilmiyorum her yerde farklı mı acaba. Ben dolaba koymuyorum sanki kendi bile yumuşuyor kalınca mutfakta. Ama cam rende ile su gibi oluyor rendeleyin siz 😍