Minikprensannesi Arkadaşlar tireliyiz zeytınyagı satıyoruz hakiki kendı bahcemızden kendı zeytınımzden yag almak isteyen arkadaşlara uygun fıyatlı verebiliriz
Minikprensannesi Bettby kılosu 25 tl ama aldıgınız miktara göre yardımcı oluruz izmir içi elden teslim
Minikprensannesi SaremAselim_0817 kılosu 25 den aldıgınız miktara göre yardımcı oluruz izmir içi elden teslim
Sssseda Minikprensannesi kilosuna çok fazla sylyrsnz biz aydından getirttik kilosun 15 tl 2 tane 5 litrelik bidonlardan aldık cnm
Dimplesbaby Sssseda o zeytinyağına kesin başka yağ katmışlardır kayınvalidemin zeytin ağaçları var ordan biliyorum fiyatları o fiyat imkansız
Aybukealtintas Sssseda kilosu 15 tane tl e aldıgınız yag has zeytinyag olamaz, üretimi bile o kadar değil, zeytinliklerimiz var yani imkansız öyle bir durum kaliteli bir zeytinyagı kilosu 25,30 dan asagı olamaz, ki markette ayçiçek yagı bile 15 tl 😂
Minikprensannesi Sssseda kalite farkı vardır canım fabrıkalar zaten 17 den alıyor bizimki tire yagı daha farklı oluyo
Edooo Bencede biraz pahalı bizim burda hakiki Maraş zeytinyağının kilosu bile 20 lira ki Maraş zeytiniyle bilinen bi yer
Minikprensannesi Dimplesbaby aynen öyle eski yag koymuşlardır 15 tl ye hakıkı güzel zeytınyagı veren kimseyi bulamazsınız çünkü zeytın emegı çok tek tek toplanıyo zor yani
Minikprensannesi Aybukealtintas mantıklı yorumun için teşekkür ederim işin içinde oldugun için biliyorsun tirenin has zeytın yagı o fiyatlara verılmez ha veren varsada içinde vardır bişeyler
Minikprensannesi Sssseda nerden almak isterseniz ordan alabılırsınız ben sadece satış yaptıgımızı söyledim de gercek katıksız zeytın yagını 25 den aşagıya bulamazsınız normalde 30 dan aşagı verılmıyo bizim orda çünkü işcılıgı çok emek kurtarmıyo ben 25 den yazdım