Alyosunannesi Kızlar benim bebegm coraplarini gece yatarkeb surekli cikartiyor gece artik uykularmi biraktm hem uatunu aciyor hem coraplarini cikartiyor zıbınla yatyrm hadj ustunu acsin diyorum ama ayaktan üsütür die cok korkuyorm nasil corap giydirmeliyim nbi turlu kafam almiyor.s
Berdemal Alyosunannesi çorapla yatırmak çok sağlıklı değil zaten ben kışın bile çorapsız yatırdım çok soğuksa patikli tulum giydirdim yaz günü rahatlıkla çorapsız yatırabilirsiniz
Alyosunannesi Ugggg sadce zibinla yatyrm tulumda denedim fakat tepinmekten uyumuyor bu seferde .d illa o ayak cikicak.d
Ugggg Alyask tek pijama zaten giydiriyodur patikli giydirsin ben bı iki kez corapsiz dolastirdim yatırdım ertesi gün sürekli gaz sancısı cekti
Alyask Ugggg ay bnmkınede oluyor bazen yanı ben öle düşünüyorum gece bağırmalarından 🤕 ama çok terlıyolar havalar çok sıcak gündüz yıne gıydırılebılır de hanı yuruyo emeklıyo vs. gece bence rahat yatsınlar 🌸🌼
Ugggg Alyosunannesi o tepinme var benimkide toplumlarını birbirine sürterek çorabı cikariyo küçük çoraplarını giydiriyorum bu seferde lastik izi yapiyo
Ugggg Alyask bizim ev klimasiz havai gibi nasıl ayarlicaz bilmiyorum hasta olurmu carparmi klima kafamda deli sorular incemi gitcek kalinmi çokta terliyo
Berdemal Alyosunannesi ekimde doğdu çok minikti yani kışın yine de ayağı çıplak yattı çorap kan dolaşımını azaltıyor çok tehlikeli
Alyosunannesi Ugggg ben ne yapicagimi blmyrm artik salonda oynarken bi gelfim iceri tulumdan ayaklarini cikartmis nasil becerdiyse ciplak ayak ile duruyodu 😂
Ugggg Alyosunannesi bugün gene çıkarmış insanlarda bu çocuğa niye çorap giydirmedin diyo yoo giydirdim dedim bı baktım ayaklar ortada
Alyask Ugggg bızımde aynı bıde güneş ıcınde gündüz kısa kol veya zıbın ayagında çorap oluyo aksama doğru pıjama kısa kol öle gıdıyoruz sımdılık 🤷♀️
Damla33 Alyosunannesi bnde sizin gibi zibin corap giydiryordm gece cikariyodu surterek falab uzerinide pek sevmiyo ortmeyi dun cok agladi corabinin ustune patikli alttn giydirdim cocuk usudugunden agliyoms isindi kendine geldi sicak diye dusunuyodm bnde mersindeym havalarda iyi ama aksamlari usuttu sanirim corap giydirmeyin geceleri tek al giydirin bn oyle ypiorm artik yani
Mineltoygar Ya kızlar 10 günlğk oğlum ne giydireceğimi şaşırıyorum, iç zıbın ve üstüne bir kat giydiriyorum, altına da patikli ve çorap giydiriyorum, kalın mı sizler neler yapıosunuz
Sudemmm Mineltoygar ic zıbın ve bi kat iyi ama hafif olsun bence patik giydirmeyin havanın durumuna gore akşama doğru giydirin çünkü gündüz yanar cocuk sıcaktan 😵😵😵