Deletedmom896 daha 2 hafta önce aniden girdi sırtıma omzumdan boynuma tutuldum dönemiyodum. Benim her sene muhakkak olur bu . Voltaren krem var onu sürerdim önceden. Bir de acilde kas gevşetici iğne ile geçerdi.
Şimdi emzirdiğim için durum farklı, ama baktım dayanılcak gibi değil biliyorum senin de çok canın yanıyo sinir stres yapıyo herşeyini engelliyo , bende öyle oldum dayanamadım eşime voltaren kremi sürdürdüm masajda yaptırdım ki emziriyorum. Ne yapayım dayanılacak gibi değildi. Sürülmemesi lazım ama iğne de olamazdım.. Sonra tülbent koydum iki kat şeklinde sıcak tuttum.Uyuyamadığım için gece yatakta oturdum sürekli kollarımı hareket ettirdim kafamı da sağa sola hareket ettirdim elimle ağrı olan yere masaj yapıp iyice baskı uyguladım yaklaşık 1,5 saat boyunca bu egzersizleri yaptım ve bir baktım gevşedi. Sabah biraz daha oldu yine devam ettim sonra tamamen azaldı.
Hatta eşim yakı bile aldı deneyeyim dedim ama hiç bir işe yaramadı ve eczanedekiler kesinlikle emziren annelere yakı önermiyolar.
Yani kelebeğim başka türlü geçmez . Heee bir de annem kupa yapıyodu tabii o zamanlar bebişim yoktu emzirdiğim için malesef o da olmuyo. Ama inanılmaz rahatlatıyodu kupa . İnşallah tez zamanda geçer , geçmiş olsun kuzucuğum🌿🤍