Oykulum Bebekleriniz nasıl kızlar benim ki gece uyuyor çok güzel ama aç die üzülüyorum dün bir den yedi ye kadar uyudu gece aç olsa uyanır mı
Aysktr Oykulum uyanırlar meme canavarları bunlar uyanmaz olurlar mı hiç🤭 7 saate kadar normal olabilirmis hep öyle uyumaz zaten illaki değişiyor 😊
gokturkhicret55 Oykulum benım kı memeden ayrılmak istemiyor hıc bana da gönder o uykudan ferım kalmadı hıc lavaboya zor gidiyorum dusun
Kevserzehra Oykulum benimki gece 2 yada 3 kere kendi kalkiyor acikinca ama gunduzleri hic uyumuyor hep agliyor. Ayakta sallayimca uyuyor sadece ayaktan birakinca geri uyaniyor
BernaLina Oykulum benim bebeğim inanılmaz bi durumdaydı ne uyuyodu ne duruyosu sürekli ağlıyodu yatıyodu 10 dk sonra kalkıyodu o kadar zorlanıyodum ki dün mamasını değiştiriyim dedim bugun düzene girdi inşallah bozulmaz normale döndü cocugum🤗
Canimincani Maaşallah iyi uyumuş. Ben doktora sordum 5 saate kadar normal dedi, ama uyandırmaya kıyamıyor insan
[silindi] 23 Nisa’nda doğdu benim oğlum da ve uyku cok problem uzun uykumuz ancak sallayarak oluyor oda 30 dakika Bİle anca gece de öyle gaz desen Of gına geldi bitmiyor inş düzene gireriz bizde uyku uyusalar korkuyoruz uyumasalar yine aynı annelik cok zor
MerveAtalay Oykulum gunduz 2 saat uyusa sukur ediyorjm bi ara 2 gun gece 7 saat uyudu mutluluktan ölecektim 🤣 tabi gevti gitti 4 defa falan uyaniyir gece cok acikiyor hem mama hem meme veriyorum doymak bilmiyor. Gaz sancimiz cok vardi nurse kullanmaya basladim cok sukur duzeldi. Onun disinda beni taniyor artik ona bakinca konusunca sarki soyleuince gozlerimin icine bakip guluyor sesler cikariyor cok mutlu ediyor 😊
Gloria Kızlar bebeğim 42 günlük yarın gece kaç kere kaldıroyosunuz benm dr 2,5 saatte bir kaldır diyo ne kadar dewam ediyo bu süreç yani ne zaman daha uzun uyuyacağız?
Busrademiir Gloria Canım 2 saatte bir emzir sen, zamanla zaten geçecek bebeğin değişiklik gösterir sana anlarsın