Yusufsmom Kızlar babamın akciğerinde 1 cm den küçük bir leke var kanser teşhisi konuldu henüz birinci evrede 🙏🏻Doktorumuz radyoterapi önerdi sizin çevrenizde tanıdığınız akciğer kanserinden kurtulanlar varsa hangi tedaviyi uyguladılar bu evrede ?süreç nasıl ilerledi ? Lütfen duyan bilen arkadaşlar yazarsa çok sevinirim 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
herseySeninleguzel11 Yusufsmom Çok şükür ki 1. Evre de öğrenmişsiniz o yüzden gönlümüzü ferah tutun inşallah, Rabbim şifa versin sağlığına kavussun🤲
nurelem Yusufsmom canım 1. Evre çok erken bir evre kurtulma şansı çok yüksek, kemoterapi felan uygun goruldu mu, gerekli bütün testler yapıldı mı hemen teşhis konmaz, birde başka bir doktora gitmenizi oneririm çok geçmiş olsun
Yusufsmom Arkadaşlar çok önemli bu durumu yaşayan çevrenizde vs varsa benimle de paylaşabilir misiniz lütfen 🙏🏻
Yengecanne_ Allah şifa versin geçmiş olsun ❤️🩹 üstte kalsın.Şuan benim dedemin de ciğerinde var kemoterapi alıyor.Bebekle bir olmaz o yüzden bilmiyorum.
busradem501 Hic bir sey olmaz canım birinci evrede yakalamıswınız biz de de oyle oldu ve oyle de devam etti korkma
Yusufsmom nurelem biri profösör biri doçent iki ayrı doktorla görüşüyoruz babam ilk rektum kanseriydi 10 cm lik bölgenin 8 cm i yaraydı ve biz çok geç kalmıştık hastalık hiç farkettirmemişti kendisini ve kemoterapi peşine Işın tedavisiyle çok şükür yara geçti şuan eski sağlığında rutin kontrollerine gidiyordu ilk kanser teşhisi konduğunda doktor ciğerlerinde küçük bir leke gördüğünü söyledi bunun korona geçirdikten sonra oluşmuş olabileceğini söyledi pek önemsemedi doğrusu halbuki rektum kanseri akciğere megastar yapmış biz bunu rektum kanseri gittikten sonra rutin kontrolde ciğerdeki lekenin büyümesiyle farkettik gerekli tetkikler yapıldı teşhiş konuldu şuan 1 cm den küçük ilk evrede .. bir hafta on gün önce Amerika’ya babamın tüm tahlil sonuçları gönderildi kanser hücresinin genetiğine bakılacak ordan gelen incelemeye göre babama hangi ilacın yarayıp yaramadığı uygun görülen kanser ilacı verilip ömür boyu kullanacak doktorumuz Amerika’dan tahlil sonucu gelmeden akciğer kanseri için bir tedaviye başlamadı bende çok araştırıyorum şu sıralar bu durum fena canımızı sıktı