Eslemmoms Mehtaponurs hangisinin çalışma saatleri şok ta daha önceden çalıştım şuan bim de çalışıyorum
Eslemmoms Arimayaa şu şekilde söyleyeyim ben full time olarak çalışıyorum 3600 brüt ücret içerisinde yol yemek ciro ve kasa tazminatı var 1 full time aylık 195 saat çalışmak zorunda part time personel ise ayda 127.5 saat çalışıyor maaşlarını bilmiyorum ama güzel para alıyorlar onlarda
Eslemmoms Arimayaa full time 3600 brüt maaş genelde 3600 den fazla alınıyor ben şuan emzirme izni kullanıyorum günde 6 saat çalışıyorum aylık 156 saat yapıyor 3500 den aşağı almıyorum 1 yaşına kadar da emzirme iznim devam edecek ama eğer hamileliğinizde çalışmıyorsanız emzirme izni vermiyorlar normal bir full time günlük 9 saat mağazada kalıyor 1.5 saat yemek molası var onu düşünce 7.5 saat çalışmış oluyorlar çok çok nadir zamanlarda sabah 9 akşam 9 çalışılıyor bimde
Ozdesmom Mehtaponurs eşim çalışıyor şokta. Haftada bir gün full yani sabah dokuz akşam dokuz onun dışında bir gün öğlen iki de gidiyor bir gün sabah dokuzda gidip altıda çıkıyor. Bir gün de izin günü var maaş konusunda da asgari ücretten iki yüz lira falan fazla alıyor üç ayda bir üç yüz küsur gıda parası yatıyor sadece şok markete harcanabilir ayda 269 TL de paye yatıyor gıda için. Yanlış bilmiyorsam part timelerde asgari alıyor olabilir
Arimayaa Eslemmoms personel plarak full tam her ay 3600 dimi? Güzelmiş ucreti cok yorucu oluyormu peki koli vesaire tasi diz varmi?
Eslemmoms Arimayaa tabii ki var çünkü sözleşmede mağaza personeli diye geçiyor sadece kasaya bakmak yok mal gelince onu da diziyorsunuz
Eslemmoms Arimayaa ilk 6 ay 3700 3800 de alabilirsiniz envanter iyi çıkarsa prim de alıyorsunuz çünkü ama sağolsun devletimiz asgari ücretliye bile gelir vergisine tabii tuttuğu için sonra kesintiler başlıyor en çok kesinti yapılan ay Aralık ayı 3400 3300e kadar düşebilir maaş
Ozdesmom Mehtaponurs kesin bilgi için kendisine sorayım akşam öyle yazayım size olur mu? Yani eşim bir buçuk yıldır çalışıyor ama eleman eksikliği yüzünden 13 tane mağaza değiştirdi sayılır bir hafta bir yerde on gün bir yerde bir ay başka bir yerde sürekli yeri değişti yani
Eslemmoms Arimayaa hayır ben hamileyken kasada oturarak çalışıyordum ağır ürünler değil de daha hafif olanları atmak istiyordum izin veriyorlardı cips bisküvi VS onları atabiliyordum çünkü ben kasa sevmeyen biriydim sonra iyice ağırlaşınca da kasadan çıkmadım 37 haftaya kadar çalıştım ben
Eslemmoms Mehtaponurs kendi annem bakıyor gün içinde de 1 defa emzirmeye getiriyorlar 7 aylık olduğu için ek gıda da alıyor süt de bırakıyorum o şekilde gidiyor
Eslemmoms Mehtaponurs teşekkür ederim bim şartlar olarak personelin hakkını veren bir firma yani şok ve a101 ise Allah düşürmesin diyorum 😅😅😅
Yagmursonrasitoprakkokusu Mehtaponurs çok çok uzun zaman önce abim a101 personeliydi. Çok yoruluyordu. Maaş konusunda bi bilgim yok, o dönemde ne kadar alıyordu bilmiyorum ama aldığı maaşın o kadar yorgunluğa değmediğini söylerdi hep, hala da lafı açıldı mı söyler