Tuti29 Busra-97 Metesmom efelettin Gamzeburkan gripten farkı şu dediğiniz bi şey var mı peki. Alt komşum karantinaya alınmış komple. Cuma günü bizdeydi, aradık pazar günü başladı dedi. 3 gündür geceleri çok terliyordum dün de grip belirtileri başladı dedim terlediğim için herhalde üşüttüm. Ihlamur içtim sürekli sabah daha iyiydim şimdi hafif boğaz ağrısı hafif burun akıntısı ve baş ağrım var. Geceden beri bebeğimin ateşi inip çıkıyor kendim için değil onun için korkuyorum şu an 79 günlük emziriyorum ne yaptıysam ateşini tamamen düşüremedim ne yapacağımı şaştım şu an
Tuti29 Mercimek26 yaa ben de tat koku kaybı olmadığı için içimi rahatlatıyorum demek herkes de bir olmuyormuş
Busra-97 Tuti29 burun tıkanıklığı ve hafif ateş ile anladım teste gittim hemen pozitif çıktı 4. günde koku gitmişti karantinamiz 1 hafta önce son buldu
Omom Tuti29 burun tıkanıklığı baş ağrısı ve ateş oldu bende birden bire. Tat koku dört beş gün sonra gidiyor
Ozgeruya Tuti29 kaynanamlar yeni yakalandi onlar boğaz ağrısıyla yakalandılar. Simdi bnde tedirgin oluyorum bilmiyoduk kaynatam kızımı sevdi ama öpmedi bizde temas etmedik ama tedirginim test verdik negatif çıktı
Diyetisyen_anne Tuti29 bende geçirdim benden bebeğime bulaştı onun sadece 3 gün ateşi çıktı düzenli 5 saatte bir siz mutlaka teste gidin bizim doktorumuz oğluma ilaç vermişti çünkü
Angell41 Tuti29 merhaba çok geçmiş olsun gripten farkı olacak semptom yok sizde pozitifsiniz muhtemelen bebeklerde ateş oluyor 3 ila 5 gün oluyor çift maske kullanarak bebeği emzirebilirsin
Busra-97 Tuti29 ben grip bile değilim şikâyetlerim o gün oldu ve geçti sonrasında hiç bir belirti yoktu
hunilimomm Tuti29 eşim suan pozitif hiç bir belirti yoktu sadece gözleri sulanmış burnu akmış gece vardiyasındaydı revire çıkmış o da test yaptır demiş öyle anladık suan evde 5 günü Allah’a sukur hiç bir şeyi yok
limonlukarpuzzz hunilimomm canim geçmiş olsun sorunsuz atlatirsiniz insallah 🥰 Bişey soracağim esinizin aşilardan sonra herhangi bir yan etki yaşadi mi acaba ?
Diyetisyen_anne Tuti29 bunu anlayamazsınız sadece tat ve koku gidince anlıyor insan ama o da herkeste gitmiyor ayrıca gitse bile günler sonra gidiyor belirtiniz varsa teste gidin
Arzu042 Tuti29 öncelikle burnum akıyordu durduk yere sonra şiddetli baş ağrısı ardından boğaz ağrısı kuru öksürük diye gitti eğer covid iseniz kekik cayını şidettle tavsiye ediyorum o beni geçirdi çok faydasını gördüm
Buss35 Tuti29 kemiklerim agrıyordu kolumu kıpırdatacak halim yoktu ve 39 un altına düşmeyen bir ateş vardı. 1 gün sonra öksürük başladı. 3. Gün tat koku gitti ama 4. Gün geri geldi