Aslizngnkck Sevgili anneler bebeğim 2 ay 15 günlük kolik bebek metsil ve samp simplex kullandık etkisini sadece ilk 3 gün gördük şimdi biogia damlasını aldık doktor önerdi ama kaç damla vericeğimi söylemedi. Siz nasıl kullanıyorsunuz tavsiyelerinizi alalım ☺️💜
emirinannesi3434 Aslizngnkck 6 damla verdim ben ama kaleidon daha fazla etki ediyor kolik te. Ben piyasadaki bütün kolik ilaçlarını denedim neredeyse. Şimdide aguline kullanıyorum gece gündüz gazını rahatça çıkarıyor
Beybikolarr Aslizngnkck bende sabah metsil 7 damla bio damlasınıda öğlen 3 damla kullanıyordum ama saati saatine yoksa fayda etmez demişti doktorumuz çok şükür ozamanlar çok iyi gelmişti
emy_yucek Aslizngnkck zinco çok iyi bize çok iyi geldi metsile birlikte kulandım. Sabah akşam 5 damla olarak kulandım ben. Birde probiyotik kulan canım. Bunlar azaltıyor ama kesin çözümü yok koligin malsef 3. Ayda azalıcak 4. Ayda biticek sabret.
Mlkhrn Aslizngnkck sabsimplex düzenli kullanım gerektiren ve etkisini bir haftadan itibaren gösteren bir gaz damlasıdır. Güzde 4 defa 10 damlaya kadar kullanabilirsiniz. Biz 6ile başladık 7-8 civarı verdiğimiz de oldu. Biogaia gaz damlası değildir. Probiyotik damladır ve bağırsakları düzenlemesi için verilir. Tek başına gazda etkili olmaz. Biogaia yı kullanırken gaz damlasına da devam etmeniz gerekir. (Biogaia günde 5damla)
Liyamomyy Aslizngnkck emzirmeden önce 5 damla olarak günde bir kez olarak veriorm ben bir aylık kızım bide mutlaka buzdolabında saklanması gerekiormus ben dışarda bırakmıştım bir şişe bitirdik smdi ikinciyi dolaptan cikarmiyorum