duru_20 Aysegnc bende ilk 1 ay prima pure kullanmıştım sonra sleppye geçtim iy ki geçmişim çok memnunum kızım 16aylık sleppy devam ıslak mendilinide sleppy natural kullanıyorum
Azrasar Babyme kullanıyorum 3 aydır gayet memnunum. Hep bebeğin haftalık 30 TL indirim kodu Oluyor 3 numara 50 adet bez 27 TL ye geliyor.
Gozdederin Azrasar aynen katılıyorum bende babymee alıyorum ilk çocuğumdada onu kullandım simdi 2 numara kullanıyorum indirim kodu geliyor 40 TL lik bezi kargo ile beraber 15 TL ye alıyorum zaten hemen hemen her bezde tasma yapıyor değiştirme skligina bağlı o kadar pahali bez almaya hiç gerek yok hemde bu şartlarda herşey uçmuş gidiyor herşey pahalandi tabikide once sağlık önemli olan ama en pahalı bez bile iyi gelmeyebiliyor
sezcag Aysegnc bende prima premiumcare kullanıyorum sleepy ve molfix denedim molfix pişik yaptı sleepyde sızdırdı veya nemli bıraktı pahalı evet ama dokusu ve kuruluğu hiçbirinde yok 🤷🏻♀️
Samilknur41 Benimde 79 gunluk bebegim var ilk basta prima molfix kullandim onlarda da taşma oluyordu simdi ise baby turco dogadan 3 mini beden kullaniyom baya iyi gidiyor ama gene birazcikta olsa taşma yapiyor
Meyracukurmaraz İlk zaman bende prima kullandım sonra slepy e geçtim çok memnunum ama slepy natural bebeğimi pişik yapıyor slepy bio natural kullanıyorum kumuşacık prima dan bile yumuşak ondan çok memnunum
Samilknur41 Prensesssannesiii Ben o markaya baktim trendyolda felan genelde 1.47 kuruşa denk geliyor siz nerden aliyorsunuz ki oyle uyguna geliyor
Prensesssannesiii Samilknur41 https://resimyukle.io/r/fijSm907hL https://resimyukle.io/r/6Y85RU1B2Y Trendyoldan indirimleri takip ediyorum. Genelde böyle toplu alıyorum. 3 numara bezi 272 tanesini 132.29 tl Ekim 3 numara bezi 400 tanesini 215.27 tl Kasımda almışım.
Canada10 Sultanmer bende aynı sorundan ve o lastik izlerinden dolayı 2. Ayda bıraktım sleepyi hiç memnun kalmadım ondan sonra goona premium softa geçtim sleepy yanında bulaşık süngeri gibi kaldı 🤦🏼♀️ Goon o kadar ince ve yumuşak ki dedim ben 2 ay ne bağlamışım çocuğa 🙊😁 hem yumuşak hem ince hem taşırmaz hem de şişmiyor bez 👌🏻
Irmakprensesinannesi Aysegnc sleeoy önerebilirim prima bnde kullaniyrm int uygunluğunu göre alıyorum ya prima yada sleepy
Gozdederin Aysegnc ben e bebekden baybmee alıyorum çok iyi bence bazen indirimi yakalıyorum baya uyguna geliyor tavsiye ederim ilk çocuğumada kullanmıştım baya iyi bence
Limoncekirdegii Aysegnc sleepy, baby turco, can bebe, molfix hepsini kullandım. Sevemedim kimi taşırdı kimi bacaklarında iz yaptı. Şu an bebeland kullanıyorum hem de içeriği temiz. Gayet memnunum.
Ahmet19 Gozdederin bende e bebekten alış veriş yapıyorum ama bana hiç indirim kodu gelmiyor neden acaba ayrıca bişey yapmak gerekiyormu
Azrasar Gozdederin yani bende hiç tasma yapmadi mesela ben sleepy den daha kaliteli buldum. Hem iyi hem hesapli