41143423cook 12 aylık oglum yürümüyor hıc emeklemiyorda taytay da yapmıyr anlamıyorum doktora götürmelimşyim cok üzülüyorum herkes sorun var demeye getryr bu seklde olup kndlıgınden bıkac ay ıcınfe yürüyen bebegınız varmı😞😞😞
Sevimliannee 41143423cook doktorlar 18 aya kadar normal diyolar. Emekleme zaten bi gelişim belirtisi degil, emeklemeden de yürüyebilir. İçinizi ferah tutun daha zamanı vardır.
75kinalikuzu 41143423cook hiç üzülüp kafaya takma kizim18 aylıktı yürüdü o korkuları çok yaşadım laflari çok duydum boşuna zamanı var emeklemeden yürür sen ellerinden tut sürekli gezdir koltuk kenarına koy ayakta dursun bacakları güçlensin sakin acele etme korkarsa geç yürür
JUTENYA 41143423cook ilk oğlum 15 aylık ikinci si 20 aylık henüz yürümüyor tutunarak yürüyor 1 yalındayken ayakta duramıyor du ki sizinki yürür 2 aya fln çok ta normal kendimden biliyorum o çok bilmiş çevremiz hep can sıkmaya çalışırlar siz kendinizi üzmeyin
41143423cook Yesillimon ama kendı basına durmuyor ayakta destek istyor sadve koltugun kenarında kendısı duruyor
Mervexx 41143423cook benim oglum 13 aylık ve koltuktan destek almadan duraöıyor bu destegide 2 aydır yapabildi pndan önce yerinden bile kıpırdamıyodu sana cocugunda sorun varmış gibi yansıtmalarına musade edip boluna sıkma canını 18 aya kadar normal yürümemesi benim abimin iki ogluda 15-16 aylarımda yürüdüler
Yesillimon 41143423cook Canim zaten kendi başına ayakta durabilse yürür hic evham yapma bazi bebekler geç yürür.
Gizeemm 41143423cook koltuktan tutunuyosa tamm daha napsın her çocukta 12. Ayında yürümüyo cnm benm oğlum önce koltuklrdan tutunup kalktı dolaştı sonra emekledi (başka bebeklerden görüp) sonrada 13. Ayında tamamen yürüdü çok şükür
gurbet_gelini12 JUTENYA görenler aaa bu daha yürümüyor mu diyo bende çok üzülüyorum 😔😔16 aylık ama mıllet benim psikolojiğımı bozuyor
canevlat 41143423cook bı gün oturuyoduk.Kuzenim oğlum 15 aylık oldu daha yürümüyo bu çocuk yürümicek galiba dedi.Rahmetli babası (eniştem) Allah ne zaman izin verirse o zaman yürür.Boşuna üzülme demişti.O gün kafasına takmayı bıraktı ve bı hafta sonra yürümeye başladı çocuk.Her çocuk bir değil.Sizinki de Allah ne zaman izin verirse o zaman yürür 🤲😌🌸 benim oğlum 13 aylık yürüdü emeklemedi hiç bu arada.
Elaa3 Gerçekten kafanıza takmayın.Her çocuk farklı.Bende emeklemiyor,ayağa kalkamıyor diye o kadar dert ettim ki 10 aylık emekledi ve 11 aylık yürüdü demem o ki Allahım tek sağlık versin hepsi olur bazen hızlı bazen yavaş
Emir123ali 41143423cook tutunarak duruyorsa heryeri tutunarak gezer bi bakarsın sana yürüyerek geliyor inşallah 🤲
kutsalmavi 41143423cook 16,5 aylığız yürümüypr kuzum inan bende dert ediyorum ama yemi yeni dert edinmeye başladım