cocomelon Dodo06 Memorial Sami akbuğa yada Memnune Aladağ ikiside. Çok iyi Memnune hoca iletişim konusunda daha iyi mesajlara çok çabuk dönüş yapıyor
Moonlightttt Kaan25_ merhaba a life da değil mi? Numarasını veriyor mu acaba?,bir de gribe fln antibiyotik yazıyor mu hemen? Vedat hoca var ama numara vermiyor bence bu da çok önemli
Dodo06 Elif1010 bizde kendisine gidiyorduk ama hastaneden ayrılmış o yüzden başka doktor arayısındayız
Kivittin16 Dodo06 evet ve hemen yardımcı oluyor. Bebek ve çoçuklarla iletişimi çok iyi. İnşallah hep böyle devam eder 😊
Elif1010 Dodo06 evet sordum 14 ünden sonra dedi ama tamamlayıcı geçiyor mu bilmiyorum özel sağlık geçecek dedi
Moonlightttt KaganMert ay aradığım kişi 🤭 ya Vedat hoca var biliyor musunuz o çok tecrübeli ama numarasını vermiyor . O yüzden bu hoca numarası ni veriyor mu ve antibiyotik yazıyor mu acaba gribe fln.
Aleykanat1 Liv hospital Hidayet Katipoğlu, mutlaka oneririm, telefonunu da veriyor, cok ilgili ve istanbuldan gelmis yorumları harika
Dodo06 Aleykanat1 liv hospitalda hafsa hanıma gitmiştim tavsiyeler üzerine ama hiç memnun kalmadık benim için bebeğe yaklaşımı ve acil durumlarda ulaşmak çok önemli