Ezosss brcry ben bitiyle konuştum dün eğitmen 2600 dedi su atak bitsin yatır kaldır yöntemini deneyeceğim
cemreninnannesii brcry tam verilmesi gereken ay çünkü bu aydan sonra bebek nasıl uyumaya alışırsa öyle devam etmesi daha kolay benim kızım 4.ayda sallanmak istemedi ağlıyordu sallayınca bıraktım o günden beri desteksiz uyuyor
Adaland brcry Cok erken sakın yapmayın derim çünkü 6 aydan önce herhangi bir eğitim alışkanlık vs kazandırmak zor. Ve sağlıklı değil. 4 aylikta zaten atak dönemi var. Bebek hep anneyi isteyecek. Onu ağlatip uyumasını beklemek işkence olur.
Adaland Benimki de kucakta & kanguruda gezerek uyuyor. Gerçekten zor oluyor. Ama 6 aylık olduktan sonra uyku eğitimi, yatır kaldir yöntemini deneyeceğim. :)
Tiredmother brcry 4 ay çok erken doktorlar 5. Ayından sonra öneriyor ama ben 6 aylıkken eğitim verdim kızıma
Adaland brcry massallah sağlıkla büyüsün. Sabredin geçer. Bu dönemler bir gün bulutlu oluyor ertesi gün güneşli. :)) Bizim şimdi gece uykusuna girmemiz zor oluyor sadece o kaldı. O da duzelse rahatlayacagim