Sinemhira Ayyy çokkk şükürrrr çok sevindimm sevinçten ağliyorumm resmen binlerce kez şükürler olsun iyi olduğuna çok sevindim hiç çıkmıyo aklımdan kulaklarımdan yavrunun ağlaması 😭😢
Seker04 Duyguss21 Çok teşekkür ederiz Allah razı olsun sizden haberlerde farklı şeyler yazılabiliyor gerçekten çok şükür sevindim bende siz iyi olanı yaptınız kim nasıl anlamak istiyorsa anlasın
Duyguss21 MeteNaz âmin inşallah malesef hepimizi derinden sarstı ben bizzat oranın hemsiresiyle konustum çok şükür şuan iyi
MeteNaz Duyguss21 valla dün gece uyuyamadım. Kalbim ağrıdı. İnsan olan yapamaz. Bu kişinin müebbet yemesi lazım. Kendi çocuğuna bunu yapan yarın başkasına neler yapmaz.
CollininAnnesi Duyguss21 ay çok şükür yalan haber demek. Oturup ağladım hem bu bebeğe hem yakılan bebeğe. Allahım canilerden korusun evlatlarımızı kafayı yiyeceğiz yakında
Yarim_Kilo_Kiyma Duyguss21 Hamd olsun 🌸 iyi ki yazdınız bizlere içimiz yanarken bir nebze de olsa ferahladık. Eğer bu bebek için yardım toplanırsa kesinlikle katılmalıyız. Umarım her gün daha iyiye gider
Elf-Ars Yarim_Kilo_Kiyma Ben de onu yazacaktım keşke yardım toplansa da yardım etsek biz de en azından bi nebze de olsa iyi hissederiz