_YanakReisinAnnesii Kullanan var mı kabızlık falan yaşadınız mı ? Bana 5 damla dediler sağlık ocağından ama kilo başına 1 damla değil mi nasıl veriyorsunuz ?
SB_ _YanakReisinAnnesii banada eczanede 1 damla denildi 😂 bu yüzden ne yapacağımı şaşırdım herkes ayrı birsey dediği için ve 1 damlayla yola çıktım Bir damladan zarar gelmez dedim kendi kendime
SB_ gocebebirbayan kendi ambalajında ama çocuklar için günde 1ml diyor Ve içindeki pipette 0,5 ml ölçü simgesi var
Hmma Kilosuyla ölçülü 1 damla ver dedi benim doktorunda. Bebegim 7 kilo 7 damla sabah aksam veriyorum
1bebek1annee _YanakReisinAnnesii ben de kullanıyorum hem d vitaminini hem demiri. Demiri sabah aç karnına kilosu kadar damla olacak şekilde veriyorum. Doktorumuz öyle söylemişti. Hatta sabah akşam verilmesini öneriyoruz dedi ama ben sadece sabah veriyorum.
Mucizemsin21 1bebek1annee kabızlık vs yaptımı bide kullandınız kan ilacının dışını atabilir misiniz hala hangi ilacı kullancamı bilemedim ya😏
bsra1321 Bebeğim 5 aylık 7 kg. 1 ml kullanıyoruz. İçinde ölçüsü 0.5 ml yani o çizgide 2 tane veriyorum. 1 damla çok az
1bebek1annee Mucizemsin21 yok kabızlık yapmadı fakat ilk gün çiş rengi hafif pembemsiydi normalmiş bir de kaka rengi biraz değişti ona da normal diyorlar. Kutusunu falan attım ama zaten tek tip bunlar. Ocean microfer demir ilacı derseniz verirler eczaneden. Üzerinde kırmızı minnoş bir fil var😄
1bebek1annee _YanakReisinAnnesii aynen öyle. Benimki de 8kilo 8 damla veriyorum. Yalnız doktorumuz aç karnına verirsen daha iyi olur,ilacı verdikten sonra hemen emzirebilirsin ama mama takviyesi varsa 40 dk kadar bekle demişti.
Hmma _YanakReisinAnnesii doktorum oyle dedi sabah aksam diye fazla diye ben zaten 2 bazen 1 defa verdim ama bilmiyorum hangisi dogru
Busraata _YanakReisinAnnesii Ocean microfer kg başına,D vitamini 1damla olarak kullanılır.Kabizlik vs yapmıyor