Minigim2467 Bu yağı duyan kullanan faydasını gören var mı ? Bugün bir arkadaş bahsetti öve öve bitiremedi internetten baktım pahalı yani ucuz bir şey de değil tecrübeli anneler yazabilir misiniz ?
Gokzey Minigim2467 ben duydum .ve alıyorum yani .bi akrabamin tanidigi kadin kendisi yapiyomus .tavsiye uzerine aliyorum bende
Efulim61 Minigim2467 ben kullaniyirum pahali olduguna bakmayin uzun sure yetiyor bir sisesi. Bebegede kendimede her hastalikta kullandik cokda faydasini gorduk
Mervecosgun Minigim2467 bebek için sabah akşam 3 damla yetişkinler içinde bir tatlı kaşığı diye duydum ben
Minigim2467 Fitifiti kaç aylık bebeğiniz acaba ? Ne yönden faydasını gördünüz bebeğim çok sık boğaz enfeksiyonu geçiriyor
2guzelinannesi Fitifiti canim bsiey sorucam kizim bronsit teshisi kondu cigeeleri tamamen tikanmis ve atmaya calisiyor udu hindi var evde kullaniyim mi kimisi bebege cok agri gelir kullanma dedi
biradamavisi Minigim2467 bende duydum kulak enfeksiyonu geçiriyor bebeğim kulağa damlatılıyormuş ama kbb doktoru damlatma alerjisi olabilir falan dedi. Yoksa çok faydalı olduğunu duydum
Mehruyan Minigim2467 Evimizin baştacı, sahih hadiste Efendimiz aleyhisselamın övdüğü şifa kaynağı bir bitkidir Udi Hindi. Ama güvenilir yerden almak önemli hile çok var maalesef. Tutulduğu için ne olduğu belli olmayan bir yağı udi hindi diye satan bir sürü insan var.
LeylaToprak Minigim2467 evet, çok etkili gerçekten. İlaç yerine onu kullanıyoruz. Ne için kullansam fayda etti çok şükür. Boğazın ağrısa iç, burnun tıkansa burnuna damlat akıtsın iltihabı, kulağın ağrısa damlat hemen geçirsin, öyle bir şey yani.
Mayisannesi34 Hastalıklarda kullandığım takviyelerden biri. 😊 genel olarak ilaçsız atlatıyoruz hastalıkları zaten 😊 bence de evinizde bulunsun bebeğe bir çay kaşığı yetişkine bir Tatlı kaşığı verilebilir. Hastalık başlangıçlarında kullanın faydasını görürsünüz Allah’ın izniyle 😊
Mayisannesi34 Minigim2467 bu tarz hastalıklarda birebir diyebilirim 😊 kaç defa hasta olduysak bunu kullandık 😊
Zhnce Minigim2467 Dr clinic marka olan yağ hem uygun hemde sertifikalı Ben kullanmadım ama ablam kullandı
Mayisannesi34 Minigim2467 her yerden almayın sahteleri var maalesef 😐 instagramda probiyotik mutfağım sayfasından aldım ben baya oldu alalı daha yarılanmadı bile 😊
LeylaToprak Minigim2467 Instagram’dan alıyorum, geleneksel_sifa sayfasından. Kullanım şeklini aldığınız yere sormalısınız. Değişiklik gösterebilir yoğunluğu.