Ee011 Yazılı sınava nasıl çalışıyoruz direksiyon dersleri sınavları nasıl oluyor ne yapmam gerekiyor tecrübeli anneler paylaşabilir mi ☺️
Purposeless Ee011 çıkmış sorulara bide kitaptaki sorulara bak zaten aynısı çıkıyor.Direksiyon derslerin var hoca ne diyorsa aynen uygula geçersin heycanına yenik düşmemen çok önemli
Koalina Ee011 Pazar günü direksiyon sınavımı aldım yazılı en basiti canım youtubeden bolca çıkmış sorulara bak
sarilokumumm Ee011 yeni sistemi bilmiyorum ben eski sistemde almıştım çıkmış sorulardan çıkıyordu yazılı sınav direksiyonda puanlamaydı 2-3 hafta eğitim görmüştüm
Bozzzzy Ee011 çıkmış soruları ezberledim canım direksiyon da zaten seni sürekli sınav alanında çalıştıracak o hareketlerini bir kağıda yaz ben öyle ezberlerdim yolu çizdim şurda sinyal ver vs
Bozzzzy Ee011 geçen yıl ocaktan bu yıla kadar yap canım telefonda uygulamalar oluyor test çözuyırsun onları indir zaten bir süre sonra soruyu okumadan çözuyorsun
AytenMina Ee011 ben hepsini cıkmıs sorulardan calısmıstım 96 almıstım uygulamalı dersler direksiyon sınavı için cok önemli baska türlü pratik yapamıyorsanız onlara cok asılın derim
cikolatahurma Ee011 yazılı sınav en kolayı verilen kitabın sorularını çöz aynıları çıkıyor zor olan direksiyon onuda derslerine katılım gösterirsen rahat geçersin.
AytenMina Ee011 sene hatırlamıyorum ben 2017 de aldım ehliyeti ama gecmiş dönem ehliyet sınav soruları yazıp çözüyordum calısıyordum o zaman bilgisayardan çözüyordum
pasaannesiyim Ee011 birisi salıncak satıyorum yazmıştı siyah party salıncak hamak değil yanlış etiketledim sanırsam kusura bakmayın