esleminannesi2 Kızlar kızıma böyle bir çadır aldım sizce kullanışlı mı kullanan var mı yoksa iptal mi etsem
Balkizlarim esleminannesi2 Bizim buna benzerdi kırıldı çubukları eğildi büküldü a 101 den almıştık ❣️ama bu tahta sanki kullanışlı gibi 👌😁
Vanilya esleminannesi2 Ya bende istiyorum aslında. Ev gibi çadır gibi bişey. Ve çocuk koltuğu yaptırmak istiyorum bulamadım güzel hiç
Ozgdfn esleminannesi2 bende geçen hafta bunun pembesini almıştım kızım bir yaşında şimdilik içine ara ara girip çıkıyor ama büyüdükçe daha çok ilgisini çeker diye düşünüyorum 😁
esleminannesi2 seheriko bende kaç gündür bakıyorum n11 e de 25 tlilk indirim kuponu yüklenince aldım ama inşallah güzel olur 😊
Balkizlarim esleminannesi2 Ah düşüncen için çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun da benim büyüdüler artık ❣️❣️❣️❣️🤗🤗
esleminannesi2 Vanilya bende aldım inşallah güzel olur resimde çok güzel duruyor ama bebek koltuğunu hiç duymadım açıkçası 😊
Woody Vanilya ay ben çok güzel bulmuştum ama çok pahaliydi. Hafizamdan sildim😀😀 tekrar bulursam atayım koltugu
Balkizlarim Vanilya İnşallah bulabilirsiniz tekrardan toptancılar da vs var hepsi burada da var çeşitli şekiller 👌❣️
Vanilya esleminannesi2 Ay inşallah çok sever. Bende istiyorum bir konsept oyun odasına. Normal minik minyatür koltuk canım
esleminannesi2 Vanilya evet ya inşallah sever kızım her şeyden çok çabuk sıkılıyor bakalım aaa hemen bakıcam internetten merak ettim çok teşekkür ederim 😊🥰🙏🏻
esleminannesi2 Balkizlarim çok zor büyüyorlar valla ama dediğiniz gibi zaman da çok çabuk geçiyor çok saolun 🥰🙏🏻