Zeliha0606 Arkadaşlar merhaba 8 aylık 5 günlük kızım var mecburiyetten gece uyurken süt bebe bisküvisi karıştırdım içti uyudu uyuyamıyorum bir sıkıntı yaşar mıyım bir kereliğine vermek zorunda kaldım mama bulamadım
Gozz Zeliha0606 ben her gün kahvaltı da bebe bisküvisi süt mama yapıyorum canım 😂Ne olacak sanki merak etme
2prenss_annesieliff_ Zeliha0606 bnm oglum 14 aylik gece uykusuna gececegi zaman cici bebe sut cezvede pisiriyorum biraz kati biraz civik olaacak sekilde kasukla yedirip ustune emzirip uyutuyorum bise olmaz dr sordum verebilirsiniz demisti
deletedmom2200 Zeliha0606 inek sütü 1 yaştan önce önerilmiyor canım ama mecbur kalmadıkça vermemende fayda var. Ayrıca bebe bisküvisi şeker dolu yetişkin için bile uygun olmayan şeyi bebeğe vermemelisin. Evde kendin şeker ilavesiz güzel bisküviler yapabilirsin. İnek sütü yerine formül süt kullan veya anne sütü
Yarenbaran Zeliha0606 benim kolum su anda alci da oldugu icin ben de veriyorum cocuguma hic bir sikiti olmuyor tek ilk baslarda isal oluyor gunde en az 5 6 defa yapar ona dikkat et arada muz yedir ki isal olmasin ben oyle yapiyorum geceleri sut bebe biskuvisi veriyorum gunduz sebze corbasi ve gunde 1 defq yarim muz veriyorum
Zeliha0606 Svm aç olduğu için uyuyamadım her yer de kapalı eczane de yok. Süt ısıttım bebe bisküvisi kırdım içine verdim
Svm Zeliha0606 yok size demedim bende milupadan once bi kac qun bebe biskuvisi suyla karisrip vermistim sutu denemedim 6 aylikken simdi 9 bitti 10 aylik olduk daha asla sut wermedim
Zeliha0606 deletedmom2200 bebek bisküvisi kendi yapımım zaten hazır onu da kullanmıyorum mecbur kaldığım için kullandım
deletedmom2200 Zeliha0606 her şeyin bilincindesin zaten canım ne güzel bir şey olmaz bir defadan merak etme 🙏
Merveedd Zeliha0606 süt neden 1 yaşından önce önerilmiyor demir eksikliği yaptığı için 1 2 kereden birşey olmaz merak etmeyin🥰
Yarenbaran Zeliha0606 bi de sut veriyorsun ya biberonun yarisina kadar sut yarisina kadar su koy kucuk cocuklara sut biraz zararli ua ondan
Mom06 Zeliha0606 rahat uyur sıkma canını canım yat dinlen inek sütü günlükse alerji riski daha az oluyo uzun ömürlü sütler çok aşerji yapıyo yarım görürsün vücudunda bi etkisi olduysa bugün uyur tatlı rüyalar minik kuşa umarım alerji yapmaz
Zeliha0606 Milasmom yumurtaya alerjisi var koy yumurtasına ama geri kalan labne peynir lor peynir kendim yapıyorum
Hercai88 Zeliha0606 içini rahat tut birşey olmaz canım 1 yaşından önce verilmez diyenlere aldırma... Eskiden mama mı varmış kayınvalidem inek sütü ile 4 çocuk büyütmüş hiç emzirmemiş hiçbirini... Bende annemi emmemişim hazır mamaya güçmü yeter diye inet sütü vermişler hep banada 🤷♀️
Hercai88 Zeliha0606 hem 8 aylık peynir yoğurt tatmıştır illa ki yani laktoz alerjisi falan olmaz sanmıyorum rahatçs uyu o huzursuz olursa zaten ağlar uyandırır seni için rahat olsun güzel anne ❤️
Zeliha0606 deletedmom2200 çok huzursuz oldum ya oda mecbur kaldığım için yarın sabah hemen mamasını alacak suan da mışıl mışıl uyuyor valla