Nejlavrl Arkadaşlar bu biberonu kullanıp memnun kalan varmi oğlum hala gazlı ve birde biz artık 5 ay bitti bunun biberon ucunun kaç olanını almak gerekiyor
Mlkhrn Nejlavrl biz kullandık çok da memnun kaldık. Göğüs yaralarımdan dolayı sağıp biberonla verdim ve meme reddi yaşamadık. 3ay üstüne 2numara diye biliyorum.
Gizemisss Nejlavrl ben kullanıyorum canım arkadaşım memnundu oyüzden aldım. Ama şuan gaz damlasıda kullanıyorum. Hangisinin etkisi oldu bilmiyorum
Bebegimm1 Nejlavrl 6 olani almistim siz daha kucuk olani alabilirsiniz benm bebegim yavas cekerken yoruluyordu 6 olanda hemen iciyordu bitirirdi.kapagini kapatmayin havasi ciksin ve mamayi cay kasigiyla karistirin bu sekilde gaz yapmaz
Nejlavrl Mlkhrn benim zaten emmiyor kuzum hep biberon ile sagip veriyorum ben yeterki gazina iyi gelsin birazcik
Nejlavrl Bebegimm1 kapagini kapatmayin havasi ciksin derken nasil yani ben hic kullanmadim da bilmiyorum
2papatya Nejlavrl kızıma 80 cc mama verirken 2 kere gazını alıp öyle devam ediyordum beslemeye baya faydasını görmüştüm bunu kullanmaya başlayınca tek gaz alıp doyuruyordum
_YanakReisinAnnesii Nejlavrl canım 2 numara alman gerekiyor ben yenidoğan döneminde kolik biberonunu kullandım çok memnundum
Bebegimm1 Nejlavrl Mamayi hazirlarken biberonun kapagini bir sure kapatmayin icindeki hava ciksin sonra biberonun kapagini kapatip icirin.
_YanakReisinAnnesii Nejlavrl evet 2 numara 3 ay ve üzeri bebekler için sonra da 3 numarası var 6 ay ve üzeri bebekler için ❤
Nejlavrl _YanakReisinAnnesii +6 vermisler esime canim ya en hizli o akiyor herhalde likir likir bitiveriyor sut ama bagirsaklar curul curul
Ask35tego Nejlavrl hızlı içmek de gaz yapiyormus bebeklerde. Ben emziriyom 6 aylık hala gaz sorunumuz devam ediyor, sütüm tazikli acaba ondan mı diye düşünüyorum
_YanakReisinAnnesii Nejlavrl gaz mi yaptı canım rahatsız mı oldu ama 1 ay sonra 3 numaraya geçecekti minnoş yavaş yavaş zaten 😌ben 2 ye 2 aylıkken geçtim 1 de çok yoruluyordu terliyordu bir sorun yaşamadık ama biz
Nejlavrl Ask35tego valla gaz yapti bagirsak sesleri bana kadar geliyordu cocuk daha kotu oldu bi gram uyumadi gece 11 de besledim yatirdim kac defa uyandik bu saate sayamadim
Nejlavrl _YanakReisinAnnesii ben yaşayacağım sanirim sorun ya birde iki tane yedej baslik falan almis eşim umarim alışır oglumun bagirsaklari bu akış hızına ya