Peekaboo Deletedmom5284 bizim doktorumuz da Su vermeme tezi çürüdü artık, anne sütü alsa bile her emzirdikten sonra 1 2 çay kaşığı su verin, demişti. Neye inanacagimizi şaşırdık doğrusu 🤷♀️
BelisMelis411 Sedakcby valla bende dedım doktora sorarım ver derse verırım ama kendı kafama gore vermem dedım e doktora sorarsan verme der diyo bende dedim o zaman bildiği bişey var ki verme diyodur dedim ama su baskısı hakkaten bıtmıyor 😁
BelisMelis411 Sedakcby herşeyi cok biliyorlar 🤬 bazen öyle diyesim geliyor ama susmayı tercih ediyorum insanları kırmamak adına 🤷♀️
blue5 obal benimde kaynanam söylüyordu hatta ben lavobadayken gizlice vermis bir kac cay kasigi🤯 Ben vermiyorum ve tepki gosterdim.
Clouds obal gerekmiyor tabiki hemde anne sütü alıyormuş ne güzel, hazırlarken az veya çok su ekleme durumunuz bile yok:) siz bol boş su için yeterli, bebek zehirlenmeleri bile oluyor su verme konusundan dolayı. Suda bir ek gıda.
Msltlya Geçenlerde @güncelanne nin sayfasında görmüştüm. Bebeğe su verildiği için su zehirlenmesi yaşamış. Zaten su vermiyordum, onu gördükten sonra hiç vermem, kim ne derse desin.