BelisMelis411 obal valla benımkı 1 ay 26 günlük bana bile baskı uyguluyorlar daha gerek yok anne sütü herşeyi karşılıyor diyorum yok. Vay efendım cocugun içi yanmışta su verilmezmiymiş
Annesivekizi obal vermiyodum ama annem kayınvalidem sizin gibi baskı yapıyodu gönülleri olsun diye 1-2 çay kaşığı verdim. Onlar da iyi niyetten söylüyolar bilmedikleri için
Akinezgi obal vermemeni tavsiye ediyorum ilk 6 ay gerekli suyu mamadan yada anne sütünden alıyorlar fazla su böbrekleri yoruyor muş
watermelonlove obal 4 ay 3 günlük hâlâ su vermedim anne sütü alıyorsa gerek yok mama alıyorsa eğer bu konuda bilgim yok herkes herşeyi çok biliyor sanki kendi çocukları ya nefret ediyorum şu psikolojik baskı uygulayan insanlardan alnıma kocaman sizene diye tabela yaptırmak istiyorum aksın o yazı ışıklı AVM yazıları gibi 😬😬😬
Deletedmom5284 Mamadan sonra evet çünkü ağzı pamukçuk oluyodu vermezsem, emziriyosan pek olmuyo pamukçuk sütünde varsa susuz kalmıyor
obal BelisMelis411 aynen uzakda oturuyoruz görümcem geldi su verdi oğluma sen buna bugüne kadar vermedin öi başladı söylenmeye şimdide kocam tutturmuş su bile vermiyosun oğlana diye vallahi bezdim
Sedakcby BelisMelis411 anne sütünün özelliği o zaten 😄 çocuğun içi yanar diyen büyüklerimizi anlamıyorum kendileriyle kıyas ediyorlar heralde. Anne sütü mineral vitamin su bakımından zengin bi yapıya sahip zaten ilk 6 ay yetebilecek düzeyde. 6 aydan sınra doğal olarak anne sutundeki özellikler de azalıyor ama benliğini yitirmiyor sonucta erken aylarda verilen suyun zararı bile var. Bebek konusunda hiç dinlemem o yuzden kimseyi, 😂
obal Annesivekizi bnmde eşim baskı yapıyo ablalarının lafıyla bnde vicdan yapıyom artık ne yapcağımı şaşırdım
Deletedmom5284 obal doktorlar vermeyin diyorlar sütünüz yeterliyse tabi burada herkes veriyor gördüğüm üzere
Clouds obal gerekmiyor tabiki hemde anne sütü alıyormuş ne güzel, hazırlarken az veya çok su ekleme durumunuz bile yok:) siz bol boş su için yeterli, bebek zehirlenmeleri bile oluyor su verme konusundan dolayı. Suda bir ek gıda.
Peekaboo Deletedmom5284 bizim doktorumuz da Su vermeme tezi çürüdü artık, anne sütü alsa bile her emzirdikten sonra 1 2 çay kaşığı su verin, demişti. Neye inanacagimizi şaşırdık doğrusu 🤷♀️
BelisMelis411 Sedakcby valla bende dedım doktora sorarım ver derse verırım ama kendı kafama gore vermem dedım e doktora sorarsan verme der diyo bende dedim o zaman bildiği bişey var ki verme diyodur dedim ama su baskısı hakkaten bıtmıyor 😁
Smy16 obal ay bunu konuşan sadece yaşlılar degil, geçenlerde yine bi su mevzusunda burda birine dedim ki doktorum su vermememi söyledi dedigim bi bayan kalktı bana senin doktorun bişey bilmiyo dedi
watermelonlove obal Ayrıca canım su zehirlenmesi diye bir şey var o çok bilmiş cahil çevrene anlat bunu ama önce kendin araştır öğren ki karşılık olarak sana laf yetiştirmeye devam edecekleri için kendini bilginle iyi savunabil sussunlar 🥳😘
obal Smy16 eşim beyin 6 ablası 5 yengesi var onlar anne olmuşlarda doktorlardan daha iyi bilirlermiş 🤦
Milena11 obal su zehir değil su vermezsek bebeğimin böbrekleri kurur diye de birşey yok bu tercih meselesi benim bebeğim mama alıyor vermedim bi süre ama sürekli karbonat su ağız temizliği yapıyordum. Çocuğu rahatsız ediyor sonra 1 çay kaşığı mamadan sonra vermeye başladım zararı da yok yararıda 6 aya kadar. Tabi doktor gerekli görür mutlaka ver der yada sakın verme bu ayrı ama bukadar mesele etcek bir şey değil
Melek-3434 obal doktorumuz mamadan sonra 2 çay kaşığı verin demişti bence gerekli 3-4 aydan sonra çünkü bebeklerin kilo alımı o dönemde azalıyor ve yavaştan ekgıda ihtiyacı doğuyor fikrimce su ihtiyacıda 3-4 aylıkken başlıyordur ben veriyordum
Yusufagahinannesi obal valla altı aylık bebeğim son 10 gündür veriyorum ek gıda verdiğim için ondan önce hiç vermedim. Laf söyleyenlerede sen kendi çocuğuna ver yada vermişsindir bana karışma dedim