Alyaveannesi1 Kızlar 6 günlük bebeğim var kulak memesi kıvrılıyor yatarken dikkat ediyorum . bandana da takıyorum düzelir mi ?
Toprakkkk Alyaveannesi1 aynı şey benim oğlumda oluyor yatarken hep katlanıyor bide sol kulak memesi dogdugundan beri yukarı dogru kalkık şuan 3 aylık olduk. Sizin düzeldi mi? Sadece yatarken mi oluyordu yoksa normal duruşunda da havaya dogru kalkıklık var mıydı?
neyzen15 Alyaveannesi1 ince penye berelerden tak kulağını tutar hem terini alır yazın kepçeleşiyor maalesf çok dikkat er bizim biri kepçeleşti
Alyaveannesi1 Toprakkkk maalesef düzelmedi babasının kulakları da öyle ona benziyor 😃normal duruşu öyle sağ da pek bişi yok solda var
Toprakkkk Alyaveannesi1 yaa gerçekten mi bizim kimsede yok neden böyle oldu anlamadım. Cok belli olmuyo mu ben fotoğraf cektıgımde aşırı belli oldugunu dusunuyorum ve üzülüyorum
Alpbebeginannesi Toprakkkk Canım üzerinden zaman geçmiş ama bizim kulakta bu şekilde. Düzelme oldu mu büyüdükçe?
Toprakkkk Alyaveannesi1 İnternete hızlı resım yükle yaz canım çıkan ilk linke tıkla ordan yükle fotoyu sonra baglantının adresini kopyala buraya yapıştır
Zeyzeyyyyy Alpbebeginannesi şu an 2 bucuk aylık çok kalkıktı kötüydü şimdi biraz iyi hafif kalkık oda emzirirken yatarken bükülüyor hafif kalkık kalıyor bantlayınca bükülmüyor iyi deneyin