Mom4565 Maalesef öyle olmuyor en son bana annemde boyle dedi zorlama birak yemeyen cocuk yemez kendi acikinca elbet youxek ne kendini harap ediyorsun diye tamam dedim tam 3 gün zorlamadim. Normal gunluk sevdigi rutin yemekleri önüne sundum 1 - 2 lokma yedi yemedi genelde sivi beslendi tarhana çorbasi, portakal suyu nane limon ve anne sütü birde muz o kadar. 4. Gün sabahi kusma ateş ne oluyoruz diye doktora koştum açlıktan degerleri yerle bir olmuştu kan idrar testleri yapıldı doktor bir dünya bana kizdi azarladi hicmi yemek vermiyor musun bu cocuga diye birde nutuk atti serum verdiler cocuk kendine öyle geldi. Ha diyeceksiniz ki belki öncesinde de düşüktü degerleri hayir degildi 18 ay kontrolü için bu olaydan 6 gun evvelde kan verilmisti degerleri normaldi. Peki bu 3 gün icinde gercekten hicmi yemek yemedi ? Dedigim gibi sabah kahvaltida yumurta peynir tadi bilmez agzina sürmez. 1 lira büyüklüğünde 2 qdet pankek yer kalkar. Uyumadan meyve varsa yer yoksa suyunu içer portakal mandalin gibi. Uyur uyanir corba icer o kadar kalani heeep meme meme. Ve öyle asirida sütüm yok maalesef… yani yemeyen çocuk cok cok zor allah yardımcımiz olsun suan 19 aylik ve 9 kilo. Bu muhabbetlerden dolayi zor bela 10 kilo olmusken zayiflayip 9a geri düştü. Biz hep 10a çıkmak icin zorluyoruz sonra 8-9a düşüyoruz…