CansuReis Alaranaz İzledim izlemez olaydım. Elindeki bebek sanki gerçek değilmişcesine nasılda vuruyor şerefşiz köpek
Alaranaz Ogullarinaasikanne yavrum hastanede yatıyor 😔 Galiba annesi bebeğe napıyo diye gizli gizli çekmiş içeri girince adam duruyor zaten sonra bebeği annesi alıyor gidip kamerayı alıyor demekki kadın bişeyleri kanıtlamak istemiş yani tam bilemiyorum 🥺
Ogullarinaasikanne Alaranaz inşallah boyledir başkasına gönlüm razi gelmez çünkü. Daha ufacik cok küçük bu nasil bir vicdansizlik Allahim 😕😔
Deletedmom7283 Alaranaz geberip gitmesi ona ödül olur sürüm sürüm süründürsünler adi şerefisizi …kanım dondu izleyemedim ya
SweetPaw Aybersa Annesi çekiyor. Ya şüpheleniyor yada ilk değil büyük ihtimalle şikayet etmek için ispat amaçlı çekiyor.
Alaranaz Emelingoo çok iyi yapmışsınız 🙏 inşallah o adam en ağır cezayı alır yada direk öldürseler onu dünya bi pislikten kurtulur.Hastanede hayati tehlikesi devam ediyormuş 🥺 bol bol dua edelim
Emelingoo Alaranaz direkt bakanın kendisine iletmiş ama o sıra video silinmiş twitterdan. İnşallah kadın önemser de haber sitelerinden açar izler videoyu 😥 yüreğim yanıyo. Bir saattir ağlıyorum. Benim yavrum kafasına tahta kaşığı vurdu diye yerimden hopluyorum ya!
halamidagakaldirmislar Canss3535 masum mu kalıyor? Canice olması için tecavüz edip öldürmesi mi gerek? Bebeğin bilinçli olarak kılına zarar gelse bu kötülüktür .. az kötülük çok kötülük diye bir şey yoktur ; kötü, kötüdür. Lütfen ..
Canss3535 halamidagakaldirmislar masum tabiki değil belirttim orda da doğru olmadığını içim gitti lanet olsun böyle insanlara
Alaranaz Fatos_tekeeva ben de bakarım 🥺 yeterki çocuklara bişey olmasın , eğer ki o adamı salarlarsa Gaziantep halkı o adamı sağ bırakmaz
Kocakgiller Alaranaz olurda adami serbet birakirlarsa insallah show hberde bebegini döven babayı gaziantep halki döve döve öldurdü haberini izleriz
Alaranaz minikyavrumm bende öyle bebeğime bişey olucak diye aklım çıkıyor 🥺 En ufak ağlasın içim sızlıyor bunlar nasıl insanlar