BihterZiyagil Alaranaz az önce izledim başıma ağrı girdi, sanki o yumrukları ben yedim beynime. Keşke izlemeseydim çok etkilendim. Bu videoya çekilmiş kanıtlanmış, ya daha duymadıklarımız? Yazacak bir şey bulamıyorum.
Alaranaz BihterZiyagil annesi doğduğundan beri hep dövüyor diye açıklama yapmış , bebek her babaya gittiğinde çığlıkla ağlıyormuş 🥺🥺 of allahım içim gidiyor
Deletedmom5151 Alaranaz Allah belasını versin elim ayağım titredi o nasıl vurmaktir yüreğim oynadı ya biz kızınca bile vicdan azabından ölüyoruz umarım bebeğe bişey olmaz rabbim sağlık şifa versin inşallah😭😭
Edalikuzusu Elifyor Elifyor eve gelirken bizim bakıcı acbaa ben evde yokken ne yapıyordur diye düşündüm arkadaşımız olduğu için kamera almamıştım eve gelince kapıdan açmadan dinledim mutlu mutlu oyun oynuyorlardı bakıcımız o kadar iyi olmasına rağmen şüpheye düştüm videodan sonra gerçekten çok kötü bir dünyada yaşıyoruz kime emanet edeceğiz çocukları dediğiniz gibi sadece baba yada başkası değil ki bunu yapan annelerde var. Biride benim annem ben bebekkende dövmüş hep kardeşim bebekkende döverdi hep gözümün önünde ergenliğimize kadar dayak yedik işkence şeklinde büyüdükte kurtulduk hiç bir çocuğun canı yanmasın 😢
Elifyor Edalikuzusu çok üzüldüm sizin adınıza 😔 bakıcınız iyidir bir şey diyemem ama bence sizde evinize kamera yerleştirin ihmale gelmez böyle şeyler Allah korusun kimseye güven olmuyor baksanıza bi anne baba bile küçücük bebeğe böyle şeyler yapabiliyorken.. çocuklarımız Rabbime emanet Allah’ım karşımıza Allah korkusu olan vicdanlı insanlar çıkarsın inşallah 🙏
Edalikuzusu Alaranaz aynı şeyleri hissetmişiz çocuğu alıp koynuma basasım geldi inşallah yaşar çocuk 😢
Emelingoo Alaranaz Yeter ya ağlamaktan gözlerim şişti. Doğduğundan beri dövüyor diyor. Normal dövmüyor ki bu adam. Koca insana vurur gibi vuruyo!! Ay deliricem aklımı yitiricem. Çocuk felç falan olmasa. Bu darbelere hangi beyin dayanır. Allahım yardım et.
acimavi Alaranaz okudum. Kadına da üzüldüm. Adam manyak ne yapsam da tam kurtulsam diye düşünmüş, yapmış da. Keşke daha önce yapsaymış da yavru daha erken kurtulsaymış işkenceden. Hayati tehlikeyi atlatmış diye okudum inşallah doğrudur
Kadriyeyuksel Aybersa Anne çekiyor. İlk darp etmesi değilmiş kadın fark ediyor ama kadına elinde kanıt olmadan şikayet etme ifade verip geri bırakırlar sonra sana zarar verir demişler kadında mecbur odaya telefonunu koymuş çıkmış odadan sonra içeri girince adam direk evden çıkmış kadın telefonu alıp izlemiş ve anında şikayetçi olmuş. Hatta şikayet etti diye tehtit ediliyormuş kadın. Bebekte hastanede yatıyormuş kafa derbelerinden. İnşallah iyileşir o anne ile bebeği inşallah sahip çıkarlar inşallah o pislikte tutuklanırda içerde daha fazlasını yaparlar.
Satgiray Kadriyeyuksel çocuk o darbeleri aldıktan sonra şikayet etse ne etmese ne 😟 madem biliyor siginacakti devlete vallahi aklım almiyor kafayı yiyecm
Dmt4141 Alaranaz gerçekten izlerken agladım. Yıllarca evlatları olsun diye çabalayan insanlar varken rabbim böylesine pislikleri anne baba yapıyor. Artık hergün şiddet istismar haberi görmekten bıktım. Daha ne kadar kötü birşey olabilir derken daha da kötüsünü görmek beni endişelendiriyor. Ne suçu günahı var bu bebeklerin tek suçları böyle bir ailede dünyaya gelmek mi. Keşke herkes evlatlarımızın sahibi degilde Rabbimin emaneti olarak görüp büyütebilse..
Alaranaz Dmt4141 keşke 🥺 yavrum doğduğundan beri şiddet görüyormuş , her babaya gittiğinde çığlıkla ağlıyormuş.Allah böyle insanlara evlat vermesin
Alaranaz Emelingoo kafa tramvası geçirmiş yavrum hala hastanede yatıyor hayati tehlikesi devam ediyormuş 🥺🥺
Alaranaz acimavi ya atlatmış mı tehlikeyi , inşallah allahım sağ Salim çıkarır o yavrumu hastaneden 🥺
Forumdakikiz Görüntüleri izlerken kanım dondu yüreğim sıkıştı beynim uyuştu kendi gelişimini sağlayamamıs çocuk sahibi olma bilincin de olmayanları Sen anne baba yapma Allah’m Dünya bir tiyatro sahnesi her türlü gosteri sergileniyor En acısı da bize sadece izlemesi düşüyor.
Edalikuzusu Elifyor haklısınız kamera şart 🙁 Rabbim güzel insanlarla karşılaştırsın bitmeyecek bu olayların sonu gelmeyecek çok çok üzgünüm kendime gelemiyorum 😢