Feyzosunannesi Kızlar altından anlayan yardımcı olabilir mi, Altın böyle yükselişte mi kalacak, düşecek mi sizce? Bir miktar bilezik var elimizde acaba şuan yüksekten satsak düşünce tekrar aynısını alsak aradaki kâr ile birtane daha alsak olur mu ?
Balkupum2505 Feyzosunannesi aralik ve ocak gibi daha yükselecegini söylüyolar ama tabi yaniltmak istemem sizi belli olmuyo. Dusuncenizde cok mantikli
Cicekimftm Feyzosunannesi katılım bankasında altın hesabına yatirin ve unutun. Al sat çok kazandırmaz. Ama uzun vadede çok kazandirir
mustafayamaninannesi Feyzosunannesi al sayla uğraşmak için zaman lazım işi gücü bırakıp an an takip etmek lazım aracımı sattım pazar hesaptaki paramı çok vadeliye sokak bakmasamda mecburen vadeli tutmak zorundayım dün sıfır araç için gezdik 3 bayide ağız birliği yapmış gibi aracım yok dedi ne zaman geleceği belli değil üstelik yerli markada vardı içinde şuan çok yüksek altın Kısa vadede düşündüğüm için alım yapamıyorum normalde altıncıyım ama uzun vadede kazandırır bence uzun vade düşünüyorsan sende ben gibi bırak al sata bulaşma kalsın altın kenarda
CeylininAnnesii Feyzosunannesi 2 ay içinde düşmesi bekleniyor diye biliyorum gram 580 TL civarı olacak diyordu kuyumcumuz
Defneninannesi1108 Lavinia_21 kesinlikle ya altin ya dolar ya euro yatirim yap tl de para bekletmeyin
Feyzosunannesi mustafayamaninannesi devamlı takip etme şansım olmuyor dediğin gibi bırakayım durduğu yerde zaten her türlü yükseliyor
usage mustafayamaninannesi ya paranizi tl de tutmayin bu ay yine faiz düşürecekler ve yükseldikçe yükseliyor. Erir birikiminiz
syaby mustafayamaninannesi bayide araç bulamazsın uzun zamandır yok baya bi zamanda olmayacak almak için bayileri beklerse elindeki parayla alamazsın
Halenur42 Feyzosunannesi eşimin halasının oğlu var altınla kafayı bozmuş durumda al sat yapıyor sürekli ve epey kâr etti karısını tv başından kaldırmaz altın fiyatını takip etsin diye 😂 benimde düğün de takılan bileziğim var bilezik de yükselişte ama aralıkta tekrar faiz indirimi yapılacak söylentisi var indirim olursa yine altın tavan o yüzden ocağa kadar bekleyeceğiz bakalım
Feyzosunannesi Halenur42 benimde düğündeki bileziklerim var canım onu dusunuyorum bende yüksekten bozup düşünce bir tane fazla olarak geri mi alsam diyorum ama bilemedim dediğin gibi çok kafa yoak gerekiyor
Halenur42 Feyzosunannesi evet bende öyle istiyorum eşim fiyatı düşünce hepsini gram mı yapsak diyor çok kafa karıştırıcı varlığı dert yokluğu dert 😌
mustafayamaninannesi usage valla canım vadeli hesaba yatırmaktan başka çarem yok şuan altın alsam aniden düşerse araba param yanacak kuş olacak mecburum faiz indirimi de yapacaklar ama bu ay en azından düşmeme garantisi var dün hemen araç var deseler hemen alıyoruz diyip çıkacaktık ama fiyatların yükselmesini bekliyor onlarda araç var demek için yüzümüze bile bakmadılar showroomlarda ya araç yok ya var ama satılık değil ben açayım kapısını inceleyin aldığımız cevaplar
Deletedmom4444 nilder Uzun vadeliyse evet mantikli altin kolay kolay dusmez.Su durumda tl de para biriktirmek hic mantikli degil gunden gune eriyor.Ben bu ay dolar aldim bi daha ki ay gram alirim veya yine dolar.
Sefeff Feyzosunannesi altının her zaman mantıklı bir yatırım olduğunu düşünüyorum çünkü rezerve bakımında oda tükeniyor. Ve benc3 gitgide daha da değerlenecek hattâ bununla ilgili bir yazıda okumuştum