Ozgdfn Kızım aralığın 7 sinde kısmetse 1 yaşına girecek ama hala dişleri çıkmadı bütün belirtiler var elleri sürekli ağzında,benim elimi kolumu sürekli isiriyo dişler kabarık bembeyaz görünüyor ama hala diş yok varmı acaba bizim gibi olan ?
kufkedisi Ozgdfn benim kızımın da 11 aylıkken ilk dişi çıktı 2 tane birden geldi, şimdi 13 aylık üçüncü diş geliyor kimi çocuk geç çıkarırmış olsun sorun yoktur 😊
Tuba Ozgdfn görümcemin kızı da 14 aylıktı ilk dişi çıktığında. Sanırım 18 aya kadar zamanı var deniliyor🙂
Ozgdfn kufkedisi bizimde bı patlasa sanırım arka arkaya gelecek hepsi. Bekleyelim bakalım 😁 teşekkürler cevabınız icin
Ozgdfn Hafsaninannesii belki bizimde öyle olur 🤷🏻♀️ üzülüyorum böyle hep kaşınıyor dişleri gece sürekli uyaniyor. Napalim sağlık olsun 🌼
kufkedisi Ozgdfn evet insan dört gözle bekliyor gerçekten, geç çıkan diş daha sağlam olurmuş 😀 ne demek rica ederim sağlıkla gelsin incileri
Hafsaninannesii Ozgdfn aynen çıkar o benim kızımda öyle yatmıyor huysuz geceleri sık sık uyanıyordu sabah baktım ilk dişi patladı halada aynı hasta olmasa güzel geçiyor uyku dışında oda carpol veriyorum biraz rahatlatıyor
Aalizzwell Ozgdfn ilk dişi 8aylıkken çıktı 11 ayında 4üst 3alt dişi vardı sonra durdu 16aylık şuan 5aydır tık yok 😂 arkadaşımın bebeği 15gün küçük tüm dişler tamamlandı gayet normal hepsinde süreç farklı🌼
Kurtlarkuslaralemi Ozgdfn kız mı acaba bebeğimiz galiba kız bebekler böyle. Oğlum 5 aylıkken çıkarmıştı ilk 2 dış. Geç çıkarmak da zor ya hepsi arka arkaya geliyor.
Ozgdfn Kurtlarkuslaralemi evet kız. Muhtemelen bizimde bı patlasa arka arkaya gelecek diye tahmin ediyorum 🌼
Esan06 Ozgdfn 8 yıldır dental asistanı her cocuk bir değil kimi 15 günlük belirtileri başlayan var kimi erken cıkarıyor kimi geç dişli doğanlar bile olabiliyor hiç endişelenmeyin vakti geldiğinde hepsi gelecek benim bebeğim de 10 aylık çıkardı etrafımdaki herkes erken cıkardığı için sürekli cıkmadı mı cıkarmadı mı sorulara maruz kalıyoruz ama her cocuk birbirinden cok farklı merak etmeyin hepsi gelecek 🌿
Ozgdfn Esan06 evet ya kızımdan küçükler çıkarınca açıkçası meraklanmadim değil ☺️ dediğiniz gibi hepsi farklı ama en azından yalnız olmadığımı gördüm 🤗