Brn1234 Kızlar selam tam 30 kg almıştım, 60 kilo ile hamile kalıp 90 olmuştum bugün 71 geldim ve KIZIM 1 yaşında artık. Doğum gününe kadar veriyim diyordum ama artık hedefim yaz benimle misinizzzz
adanur Brn1234 ben 90.4 ile doğuma girdim 71-72 ile hamile kalmıştım. Kızım 6 aylık olacak şuan 70.8 kiloyum🙈 emmiyo çok dikkat ediyorum ama hamile kalınan kilodan sonrası çoookkk zor
Kuzeymerve Brn1234 bende varım 65 le hamile kalmıştım 78 le doğuma girdim su an 70 kiloyum hedefim 60 :)
Benibenibihterini Brn1234 Bende 66 ile hamile kalip 87 ile doguma gitmistim. Oglum 4 aylik ve ben 69 kiloyum. 10 kilo versem süper olur. O yuzden seninleyim 😁😁
Soe Aa hadi ben de varım 60 kg ile hamile kalmıştım şuan 66 kgyum. Salı günü diyet için ideal bir gün değil ama olsun 🤣
Minikoalamm Soe bende canım bu ara tüketiyorum kiraz sapı demleyip falan içiyorum soda limon yeşil çay yapılıyor yağ yakmak için ona da basliycam
Brn1234 Hergün Leslie yapmak faydalı oluyor sanırım bide aralıklı oruç. Mayısa kadar istediğimiz kiloda olsak yazın rahat ederiz hem bebekli hem zayıf annelere çok özeniyorum
Benibenibihterini Betul2021 Evet emziriyorum ben. Cok yiyorum acikcasi su ara ama kilo almadim. Herhalde emzirirken epey kalori yakiliyormus.
Brn1234 Sabahları Hindistan cevizi yağlı Türk kahvesi içenler var mı ki o da yardımcı oluyor sanırım kilo vermeye