Alyamm27 Ssssraa uzak olsun inşallah 🙏🏻 Korkmayın ülke geneli böyle imiş sizde söylediniz zaten ben balkona bile çıkmam haberleride hiç görmedim o yüzden dünyadan bir haberim sanırım
Ssssraa Alyamm27 geneli böyle evet ama ürkütücü ben yağmurdan korkan insanım maalesef dua edin bana lütfen
Elifnuronuk Ssssraa Ssssraa Amin inşallah böyle havalar insana sıkıntı veriyor sanki her an bir şey olacakmış gibi Allah korusun
2guzelinannesi Ssssraa yagmur rahmet demek kuzum korkma . Boyle ani hava degisimlerinde genelde herkes depremi dusunur . Rabbim korktugumuz ugratmasin
2guzelinannesi Ecemmclk5353 bizde sinoptayiz burasida sicak ama ben neme bagliyorum yagmur yagiyor suan rabbim korusun insallah
Kadriye_42osman Ssssraa Polatlı da aynı oğlum uyudu erkenden ben uyuyamadim yağmur bir yandan bir yandan da rüzgar çok kötü sesten uyuyamadım eşimde işte gececi çalışıyor bu hafta sabah oldu hala uyumadım sabah zombi gibi kalkarım artık 🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂
Ssssraa Kadriye_42osman aa aynıyız inan bir saat uyudum yağmurun başlamasıyla bir uyandim daha uyuyamadim
FHKK Ssssraa ay evet çatı uçacak Allah korusun oğlum korkudan 1 saattir uyumadı sarıldık uyuttum başım da çok ağrıyor 🥴 Uyuyamıyorum
nurelem Ssssraa evim dağ başında yüksek bı site, aşırı fırtına ve sesi var sanki camlar uçacak gibi, rüzgarlı hava bana her zaman ölümü hatırlatır o yüzden hic sevmem bu havalari 😔
Ssssraa nurelem ah inan saatlerdir ne halde.oldugumu olduğumu Allah biliyor. Aslında iyi yönden düşünelim ölümü hatırlamak güzeldir
Reckless Ssssraa valla biz Etimesguttayız fırtınalar kopuyor resmen dışarda. Allah evsizlere sokak hayvanlarına yardım etsin🥺