Ecemmclk5353 Ssssraa burada da hava aşırı sıcak yer Rize bi türlü uyuyamıyorum içine darlık girdi yaa😳
Ssssraa MiracAlpinveUmutunAnnesi çok geçmiş olsun inşallah olmaz, yarın da devam edecek yurt genelinde diyorlar ama Allah’ım korusun
Ecemmclk5353 Ssssraa valla tuhaf bi hava var canım acayip 😳 bişey olıcak hiç hayra alamet değil bu sıcak yaaa rüzgar kopmasa iyi Allah korusun 🤲🏻🙄
Alyamm27 Ssssraa ben haberlerden uzak kalmışım sanırım baya ülke genelinde mi mevcut ? Rabbim evsiz baskısız dışarda olan insanlara hayvanlara yardım etsin inşallah 🙏🏻
Elifnuronuk İstanbuldayım şuan bir şey yok soğuk sadece ama sabaha karşı fırtına çıkar sanırım 2 gün daha fırtına sürecek diyordu haberlerde 🙄
Ssssraa Elifnuronuk Ah iki gün mü, dün ile bugün iki gün sanırım. Çünkü gündüz akşam saatlerine kadar bekleniyor diyorlardı
Elifnuronuk Ssssraa valla normalde haber izlemem pek ama denk geldi duydum akşam haberlerinde önümüzdeki 2 gün daha devam edecek ve hava sıcaklığı düşecek diyordu 🤔
Ssssraa Alyamm27 Aminn, evet dün bazı bölgelerde ama bu gece ve öğlen akşam yurt genelinde şiddetli lodos
Ssssraa Ecemmclk5353 yurt genelinde bekleniyormus zaten canım inşallah olmaz ama orada da olur gibi çünkü öğlen de burası öyle yumusacikti hava
2guzelinannesi Ecemmclk5353 bizde sinoptayiz burasida sicak ama ben neme bagliyorum yagmur yagiyor suan rabbim korusun insallah
Alyamm27 Ssssraa nedendir bilinmez böyle hava durumu fırtınalı olunca elektrik vs kesilince aklıma hep deprem geliyor Allah korusun .
Ssssraa Elifnuronuk Allah’ım yardimcimiz5olsun hepimizi esirgesin tez zamanda bu olayların bitmesini nasip etsin
Elifnuronuk Ssssraa Ssssraa Amin inşallah böyle havalar insana sıkıntı veriyor sanki her an bir şey olacakmış gibi Allah korusun
Alyamm27 Ssssraa uzak olsun inşallah 🙏🏻 Korkmayın ülke geneli böyle imiş sizde söylediniz zaten ben balkona bile çıkmam haberleride hiç görmedim o yüzden dünyadan bir haberim sanırım