Yagmuralmila Ysf-kn kırmaz cnm hiç işe yaramaz.. bu kesin kanıtlanmış bilgidir.. güzel bir yöntem ama yüzü ve elleri açık olsun günlük 15 dk kadar direk güneşle temas etsin
Misbebegim Ysf-kn demir eksikliği varsa veriliyor kan ilacı, d vitamini herkese veriliyor oda anne sütünden alabileceği bir vitamin değil o yüzden,den bağışıklığı güçlensin diye veriliyor
Sevinc24 Yagmuralmila d vitamini bebeklerde çok önemli 2 yaşına kadar kullanılmalı öyle güneşten alınmıyor bizde bile çok az onda nasıl olsun
Mom4565 Ysf-kn test yapip mi verdiler kansiz filanmiymis bebek bilemiyorum ilac hic vermezler desem yeridir 6 aylik olcak bebegim surup bile vermezler bitkisel hazirlayip verirler hep 4aylik kan ilaci kullanmak icin kucuk degil mi
Ysf-kn Mom4565 içime sinmedi zaten yani bu fabrikadan çıkma değil ki herkese her bebeğe aynı 4 ayda Kan damlası helr bir tahlil al bak eksik varsa takviye için ver demi çok saçma geldi banada 🤷🏻
S_x_w Ysf-kn neden yansın yahuu sizin insiyatifinizde siz istemezseniz kimse zorla kan ilacı kullandıramaz ki? Ya istemiyorum dersiniz ya da önce tahlil yaptırmak istiyorum dersiniz bu kadar basit
Mom4565 Ysf-kn aynen hemde cok sacma canim cok kucuk henuz ilac kullanmak icin ki test filan da yapmamislar vallah dun gittim dr a cok kotu grip oldum bana bile bitkisel karisim ilac yapti verdi 32 yasindayim dusunun
Elif3334 Ysf-kn bebekler gelişimi hızlı olduğu için kana ihtiyaçları var ve karşılamıyor o yüzden kansızlık beyin gelişimi ve bağışıklığı olumsuz etkiliyor
yigitinaannesii Bebekler anne sütünden sadece demiri almazmış diye belirtmişti doktorumuz bu yüzden 1 yaşına kadar kullanalım demişti. Yeşil ağırlıklı besleyerek de dengelenebilir bence
SaricivcivAnnesi4 Ysf-kn şey die biliyorum bebekler ilk 6 ay kan uretmiyorlarmis vücudundaki kanı kullaniyorlarmis o yüzden veriliyor die biliyorum fakat bende 8 aylıkken kan testi yapılınca kullandım hemen verdiler die kullanmadım birde sağlık ocağının verdiği hiçbir takviyeyi kullanmadım d vitamini ocean kan ilacı de ferrum kullandım içleri temiz ürünler