Linailkay Kızlar yarın 40 ım cıkcak 40 ından sonra gel dedi doktor dikişine bakcam dedi sezeryan oldum ama ayakta 2 dk bakcak ve 275 TL muhanem. Okadar vermek istemiyorum 2 saniyelik icin gitmelimiyim
Nihal42 Linailkay yuh alacak mı o parayı. Benim doktorum almadı. Zaten Bi dünya para bayılmış doğumu Orda yapmışız bide 10 saniye için paramı alacak. Bence almaz ya eminmisin alacağına
Lulemom Linailkay beni çağırmadı doktor. 5. Günümde ultrasonla da baktı iyi herşey yolunda dedi. 40 dan sonra gelim mi dedim. Gerek yok dedi. Gel deseydi giderdim ama
Bebegimm1 Linailkay 1 haftalikken gitmistim dikislere rahime bakmisti sonra gel falan demedi bana 1 sene olucak dogum yapali 🤷🏻♀️
Yaggmuraysee Kendin bak kızarma veya akıntı varmı diye ağrın sizin yoksa gitme bosuna sezeryan 20güne iyileşiyor benim doktorum 1hafta sonra gel dedi gittim gayet yolunda herşey dedi dahada gitmedim 2 ay oldu hiç bi sorunum yok
Linailkay Yazannesi1 gel dedi zaten ama boş yerde 275 TL vermek istemiyorum 2 saniyelik. Çoğu kişi gitmene gerek yok dedi
Bebegimm1 Linailkay Eger gitmek istiyorsaniz devlet hastanesinden randevu alip gidin dedigim gibi bende oyle bir sey olmadi cagirmadi.bir sorunum da olmadi
Yazannesi1 Linailkay 40 geçti para alacak kesin diyorsunuz diye dedim doktor zaten 40 tan sonra gel demiş yani para alacaksa illa alacaktır. Siz bilirsiniz ben olsam giderdim ☺️
cnsgrn Linailkay ben sadece 1 hafta sonra falan gttim ultrasonla hem icten bakti hem diştan bakti dikişlere bi ücrette ödemedim
cnsgrn Linailkay hmm ben gitmedim 40inda sadece 1 kere gttim çok sükür bi sorun da olmadi gitmem gereken