Esinn97 Merhaba güzel anneler. 2,5 aylık bebeğim 2 gündür gündüzleri emmek istemiyor. Memede savaşıyor resmen. Sizin bebeklerinizde oldu mu?
Simsek18 Esinn97 dudak bağı dil bağı var mı kontrol ettirin biz 5. Ayda farkettik hala memeyle savaşıyor sık sık emmek istiyordu 😭
Iscan Esinn97 bizimkşde tam 2.5 aylık 2-3 gundur bizde de aynı sorun var mama meme veriyorum biberonun başlıgıyla ağzında oynuyor ya içmiyor
Edamasal Esinn97 uyuturken baktınız dalıyor hemen memeyi verin uykuda öyle alır sonra uykuya devam ettirin ben öyle yapıyorum
[silindi] Ayyy atak dönemi maalesef benim kızım da 2.5da aynı olmuştu kucağımda hoplata hoplata zar zor geçirdik o dönemi 1 hafta falan sürer kardesim sakın pes etme ❤️🔥
Esinn97 [silindi] Evet kucakta hep. Ağlayarak geçiriyoruz. Emmek istemiyo. Sagip biberonla veriyorum yine istemiyo. Sizin bebeğinizdemi emmiyordu.
Masal_Ask Esinn97 benim oldu canım emzirmeye kalktım istemedi kavga etti ağladı durmadı gün boyunca denedim ama zorlamiyordum emmek istemedi mi kaldırıp sakinleştiriyordum aç kalmasın diye bir ara mama vermiştim daha sonra ayakta gezerken uyutmaya çalışırken göğsümü açtım emzirmeye çalıştım ayakta gezerek emzirmistim
baloglusss Esinn97 aynı aynı 2,5 aylık benimde kaşık biberonla vermeyi denedim mamasını biberon daha fazla meme reddi yapmasın diye mahalleyi ayağa kaldırdı öyle bir ağlıyor ki çok kötü Allah yardımcımız olsun:(