nesparlar Ovulyuvali 29 Ağustos’da doğduk ama ben oğluma ilk kez 1 Eylül’de dokundum. 9 günlük küvez maceramızdan sonra kavuşmanın tadı bambaşka oldu 🙏🏼 Rabbim evlatlarımıza sağlık sihhat versin
DenizRuya Ovulyuvali 13 Ağustos doğumluyuz bizde 40 ı cıktı ya büyüdü gibi geliyo gözüme gaz sancıları ve yüzündeki döküntüler dışında iyiyiz çok şükür 😊
Ovulyuvali [bilinmeyen] Bizimde bugün 40'ımız çıktı 😊 Siz 40'ı hesaplarken doğduğu günden sonraki günümü yoksa doğduğu günüde sayıyormusunuz?
nesparlar Ovulyuvali 33. Haftada Gebelik Kolestazı oldum. 36. Haftamda mecburi doğum yaptım. Erken doğduğu için solunum sorunu vardı üstüne birde sarılık ve enfeksiyon oldu 9 gün kaldı küvezde.
Sema92 Ovulyuvali Deneyimsizanne gekis fiyatından alabildiginiz mi merak ettim dogrusu 🤣 ne kadarmis diye.🤔🤭
Ovulyuvali Bebişlerin cinsiyeti, kilo ve boyları nedir? Şimdi gelişimleri nasıl? Sadece anne sütüylemi yoksa mamada veriyormusunuz?
Sedefcarboga Ovulyuvali 2 ay 1 haftalık oğlum 1,5 ay anne sütü al sonrası mama şuan boyu 65 cm ve 6.500 kilo
Sedefcarboga Ovulyuvali oğlum beni emmedi etmediği için sağıp verdim emme ve sağmak aynı olmuyor maalesef günden güne azaldı he bi de stres girdi işin içine iyice bitti maalesef 🙏🏻
Ovulyuvali DenizRuya MaşaAllah Allah analı babalı büyütsün inşaAllah 🙏 Arada gaz sancısı bizimde oluyor 😏 40'ını hesaplarken doğduğu günden sonraki günümü sayıyorsunuz yoksa doğduğu günüdemi sayıyorsunuz?