Kirazmevsimi Önceki paylaş kazanın kuponu bugün yatacaktı aranızda kuponu tanımlanan var mııı? 🤷🏻♀️😬
Hayalperest_07 Kirazmevsimi iki hesabınız varsa sadece tanesine tanımlanıyor benimki tanımlandı zaten 18 den sonra tanımlanacaktı
Hayalperest_07 Kirazmevsimi indirim kuponları veriliyor ya orda gözüküyor bide 25 kaydedilme oldu mu sizin
Kirazmevsimi Deletedmom27337 aa evet şimdi gördüm iki tane 25 var. Ama nasış kullanıcam bilemedim. Cüzdana para mı yüklemem gerekiyor😊
Elifhkn Hayalperest_07 Ya bu yatan paralari normal kullanabiliyormuyz ben anlamadm ? Hesabimda para yoksada oluyormu?
Deletedmom27337 Hayalperest_07 bende ilk kez denedim mağazanın linkimpaylaşıypsun 50 kişi kaydederse 25₺ ytıyor. Bn baktım 50 kişi kaydetmiş ama yatmadı 😂
Hayalperest_07 Elifhkn hayır cüzdanına para yükleyip öyle kuponu kullanabiliyorsunuz cüzdandan alışveriş yaparsanız kupon geçerli oluyor
Hayalperest_07 Deletedmom27337 bu 50 kaydetme Aralık ayı için verilecek olanda geçerli diye biliyorum
Elifhkn Hayalperest_07 yaa mesela benim 3 koleksiyondan 150 tl gelicek ne kadar yuklemeli bir limit varmi?
Deletedmom27337 Hayalperest_07 öncekindede vardı. Koleksiyon 25 mağza 50ydi. Bu en sonkinde koleksiyon 50 mağaza 50ydi
kbrgktg Bende hem mağaza hem koleksiyon kaydetmesi yaptım ve sadece o 63 kaydedilme oldu ama tanımlanmadı kupon. Trendyol asistanla görüştüm şartları taşımıyorsunuzdur denildi bu nasıl bir saçmalıktır anlamadım onca emek verdik
Hayalperest_07 kbrgktg ne şartıymış kaydedilmeler olmuş daha ne olsun deseydiniz saçmalık emek hırsızı rsmen
Kirazmevsimi kbrgktg neye göre kime göre yatırıyorlar bilmiyorum. Evet yatmayan çok. Haksızlık emek harcıyoruz hepimiz.
Hayalperest_07 kbrgktg eğer iki farklı mailden Koleksiyon oluşturursanız tek birine veriliyor denildi bana oda aynı telefondan yapıldığı içinmiş bilgiler aynı oluyor bende iki tane farklı yaptım sadece Bi tanesine verdiler