3MelekAnnesi3 Matmazellll günah mı 🙄 Tam tersi 1 hafta 10 gün içinde kazıtığ tartıp agırlıgı kadar gümüş gramı dan ihtiyacı olana para vermek sünnettir
1ana1bebe Matmazellll gunah mi ? 7 Gunluk bebeğim saçını kazitmak sünnet hanım efendi bilmeden konuşmayalım
Matmazellll 1ana1bebe Günahtan kasıt yaşından önce kesilirse saçın ağırlığı kadar gümüş altın yada para verilmesidir lakin bu bebek 1 haftalık yada 10 günlük değil 3 aylık diyor anlatabildim umarım ??
1ana1bebe Matmazellll ee ne var bunda sadaka vermemek için günah mı diyelim şimdi sünnete ne alaka ? Siz olayı anlamamissiniz bence
AgentMom BabyAsiia bizimde dökülüyordu 4 aylıktı kazıdım. Sonra abilerin ilk saçıda duruyordu eşime yüzük kendime kolye yaptırdım
Yazannesi1 BabyAsiia Benim bebeğimin saçı yok çok az yani. Herkes sıfır yapın uzasın diyor ama bilemiyorum Ya.
Alptugunannesi07 BabyAsiia Günahını sevabını bilmem birileri günah diye yazmış. Çok saçma geldi bana. Günah diyenler 9 yaşındaki kız çocuğu helaldir diyenlerle aynı zihniyette. 10 aylıkken kestirdim ben saçları gür olsun diye. Canım senin bebişin daha çok minik. Kendi kendine dökülecek onlar zaten. Yaşına doğru kazıtabilirsin. Daha da geç kalma ki büyüdükçe saçları da uzasın….
Ocak2021 BabyAsiia oglumda da cok dökülüyordu kazıttım zorunda kaldım çünkü kıyafetlerine fln hep yapışıyordu yıkayınca fln gitmiyordu .İlk kazittigimda 4 ayliktı.
Hellolo BabyAsiia biz 7 günlükken sünnet diye kestik kzıtmadım ama en kısa şekilde kestik hem yaz aylarıydı rahat ettik açıkçası
YazarAnne Kızım 8 aylıkken saçlarını çekmeye başladı. Koparana kadar çekiyordu. Ve bu sürekli hale gelince mecbur kazıttık ki doktor da böylesi bir durumda en iyi çözüm saçı kesip unutmasını beklemek dedi. İyi yapmışsınız demişti.
kirmizibasliklikiz_ BabyAsiia ikizlerim var ikisinin de saci baya baya döküldü ama kestirmedim.. hoslanmiyorum 😁 sonradan kendiliginden çıkmaya basladilar zaten
Kabakcekirdegimiray Lütfen postu sabote etmeden ve hakaret etmeden konuşalım. @Deletedmom54121 @Matmazelll
Danerys BabyAsiia kazıyan belki kafasını falan acıtır nolcak dökülsün yerine yenileri geliyor nasıl olsa.