Rzgrmrv93 Tugba6336 donuyor sürünüyor bagırıyor dede baba diyor arada anne mama gel demeye çalışıyor alkis yapiyir gel yapiyor çak yapmayi biliyor ama cok vagiriyor sinirli cok😊 daha tam emeklemiyor ama
NeslihanBusra Tugba6336 emekliyor, dede baba mama gel anne teyze anneanne diyor. Oturuyor 4 dişi var, gel gel yapıyor, sürekli yürümek istiyor
Canaryy Tugba6336 emekliyor, tutunup kalkiyor ama dusuyor sonra. 7 disi var. anne diyormus gibi geliyor ama bilinclindegil sanirim. Alkis ogretmeye calisiyorum bir kac gundur ama hemuz yapmiyor. bir de gece hala 5-6 kez kalkiyor
Rzgrmrv93 Tugba6336 hepsine masallah son 3 gündür birseyler soylemeye basladi oncesinde tek bab ba ba ba ba ba 😊
leylaa Tugba6336 Yakında 9 olucaz ben de yazabilirim sanırım:) Koltuğa tutanarak bir kaç adım atıyor, baba dede mama gel gel diyor. Eliyle gel gel, alkış, bay bay yapmaya başladı. Hiç dişimiz yok sanırım çıkmayacak bu gidişle:)
DenizRuya Tugba6336 Emekliyor, tutunup kalkmaya çalışıyor ama parmak ucuna bastığı için düşüyor, 4 dişi var, alkış yapıyor, baba dede mama diyor tek sorunumuz 9.aya girince uyku düzeninin alt üst olması saat başı uyanıp sallanmak istiyor
Alse Tugba6336 bugün 9 aya girdi. Emekliyo her yeri geziyor. Tutunup kanepe kalkıyor kalkıyor. Kendi kendine durdu durdu yapıyor. Kalktığı yerde yere once elini koyuyor oturuyor. Yaprak sarmasını cok seviyor görüp de vermezsen ağlıyor. Ayran içmeyi seviyor. Gece yanimda uyuyor yataga yayılıyor ters duz alt üst yatıyor. Alkış yapıyor bay by yapıyor öpücük atıyor. Konuşmuyor daha hic. 6 aylıkken 2 disi çıktı hala iki dişli. Bu aralar çıkacak ama dış hissediyorum. 9 aylik kan tahlili yaptık kani biraz düşük cikti. 10.6 değeri. Kan ilacıni vermiyordum. Hala daha vermiyorum pekmez veriyorumm. Ayy ne çok şey yazdımmm 😊
Ceyhununbalannesi Alse cok güzel yazmışsınız. Benim canimda 9 aylik 2 disimiz cikti desteksiz oturuyor alkis ve by by yapıyor baba dede diyoruz ama emekleme yok biraz tembel o konuda heralde cicibebe sevmiyor yumurta sarisi yogurt ve meyve pureleri seviyor 🙂
Miniktavsan Tugba6336 2 dk durmuyo sürekli yuvarlanıyo 🤭 emeklemedi henüz. 4 tane dişi var. Sürekli bağırıyo bişeyler söylemeye çalısıyo 🤭anne baba dede gel gel cici cici hadi hadi gibi seyler söylüyor. Alkıs yapıyo hahha 🤭 yatarken kendi oturmaya daha yeni basladı uyurken kalkıp oturuyo kendini uyandırıyor bir anda🤭
Rzgrmrv93 Miniktavsan uyurken kalkıp oturuyo mu ne tatli ya bizimkide uyurken emekleme pozisyonuna geciyor oyle uyandiruyor kendini tabi emeklemiyor orasi ayrı 🤣
Miniktavsan Rzgrmrv93 evet öğrendiklerini uykularında uyguluyorlar. Battaniyesini yüzüne örtüp açıyordu gecen ay uykusunda yok yok yok ceeee oyunu 😅😅😅