Birkucuksayrameselesi 1ANNE1MERTEFE bebekken kizim da o sekildi kendi ayagini goturrdu bizi ayklarimjzi filan ama bi sure sonra unutuyorlar
ecosummm Benim bebeğim de hep öyleydi şimdi 2 yaşında hala ayak gördü mü deliriyor anne baksana ayak çok güzel diyor kızıyorum ama yine de anne çok güzel diyor 😂
ecosummm Senemmm11 benimki de yalamıyor ama gördü mü dokunmak istiyor hep değişik geliyor 😂 2 yaşında hala çıplak ayak gördü nü anne ayak çok güzel diyor 😂
3MelekAnnesi3 1ANNE1MERTEFE dönem dönem bazı cocuklar yapıyo bunu ama gecici üstüne düşme cıplak gezmeyin corap giyin belki yapmaz benim oglumda 9 10 aylıkken yapıyordu sonra unuttu
1ANNE1MERTEFE 3MelekAnnesi3 1 yaşında umarım unutur koltukta otururken bile ayaklarımızı topluyoruz çok pis bir huy bunyaa
1ANNE1MERTEFE Yakamoz__00 O DEDİĞİNİZ BİRAZ SAPIKLIGA GİRİYOR AKLI BAKİ OLAN HİÇ BİR ANNE HATTA HİÇBİR AİLE ÜYESİ ÖYLE BİŞET YAPMAZ YAPAMAZ TEŞEKKÜR EDERİM
kenankaan 1ANNE1MERTEFE çünkü çok tatlı da ondan. Ben her gün sabah akşam oğlumun ayaklarının altını öperim koklarım mesela
1ANNE1MERTEFE kenankaan ONU BENDE YAPIYORUM TAM BİR AŞK YAŞIYORUM ONUN AYAKLARI İLE O UYANIKKEN YAPIYORDUM BENDEN Mİ GÖRÜP YAPIYOR DEDİM BIRAKTIM YAPMAYI AMA BEBEĞİM BİZİM AYAKLARIMZI YALIYOR SİZDE TAKTİR EDERSİNİZ Kİ ÇOK KÖTÜ BİR DURUM BU
semaahmet 1ANNE1MERTEFE oğlum bı ara yapmaya çalıştı ama sadece bana çorap da aynı corapsizda aynı ben ona bir iki kere hayır annecegim o kaka dedim bidaha yapmadı arada kendi ayaka paramagaini aliyo ağzına ama izin vermiyorun
1ANNE1MERTEFE semaahmet YAA BENDE YAPIYORUM MERT HAYIR YAPMA AMA YAŞTA KÜÇÜK OLUNCA KENDŞM SAKINIYORUM ARTIK AYNI ORTAMDA BEN KORLUYORUM İNSANLAR DİKKAT ETMİYOR SÖYLESEM BİLE UNUTUYORLAR
kenankaan 1ANNE1MERTEFE anladım 🙁 mesafeli bir şekilde azaltmak için uyarmak gerek o zaman. Çok da sert olmamalı, o zaman daha çok dikkatini ve ilgisini çekiyor
semaahmet 1ANNE1MERTEFE evet çok zor kuzum ama unutur ama kimse ona ayağını göstermesin yada o gelince hemen geri kaldırının ağzımızı öyle öyle unutcak
Deletedmom78654 1ANNE1MERTEFE ayak yine iyi benim küçük afacan bir dönem ayakkabı altını yalamaya çalışıyordu 🤣🤣 yani birinden gördü de yapıyor diyeceğim bir mevzu da değil 🙈🙈