Unluunsuz Merhaba kızlar, doğumdan ne kadar süre sonra kaç kilo verdiniz ve neler yaptınız ? Süt vermek kilo verdiriyor mu? Hareket ettiniz mi çok ? Ben doğum yapalı 1 hafta oldu hemen gitsin istiyorum kilolar 😭
Bursalianne Unluunsuz 20 kilo aldım 18ini 4 ayda verdim hemde homini gırtlak yiyerek. Süt vermek çok etkiliyor
Deletedmom0340 Unluunsuz 53 ile hamile kalıp 73 ile Doğuma gittim. Aldığım 20 kilonun 16sı 2. Aya kadar gitti. 4 kilo kaldı. Genel olarak ilk zamanlar yemek yemeğe fırsat bulamıyordum yarı aç yarı tok vermişim. Şuan normal şekilde açıktıkça yiyorum arada atıştırıyorum. Birde korse kullanmıştım ikinci günden itibaren.
Ejderhahavva Unluunsuz doğum sonrası bi kadın vücudu 2 yılda anca toparlanıyor malesef zaten ilk 1 yıl bitik bi süreç bebekten kendimizi göremiyoruz bu yuzden bence sabredin stres e girmeye gerek yok 👍
kbraayusf Bursalianne ah ne güzel ben de 20 kilo aldım ama 8 kilo anca verdim 4 ay da siz normal doğum mu yaptınız
Miraycim 17 kilo almişdim 53 ile başlayib 70 ile doguma girdim 11 kilo verdim dogumdan sora 59 kiloyum 1 ay 5 gunluk bebeyim var yaklaşik 20 gundur hala ayniyim.6 kilo fazlam var oda gobekte
Esn57 Unluunsuz 52 yle hamile kaldım 65 le sezeryan doğum yaptım 1 hafta sonra 7 kilo gitmişti şuna kızım 3,5aylık 1 kilo dahi veremiyorum sadece emzirmeme rağmen 58 de kaldım🤦♀️Bence emzirmek kilo verdirmiyor yada ben çok yiyorum 😂😂
Nilmila Esn57 aslnda çok gzl kilo vermşsn sezeryana rağmn ama tabikide yedikelrime dikkat etmn çok önmli🤣🤣🤣ytmz emzirmk tek başına
Almilam Esn57 ben de aynıyım yaa😁 çok 60 ile hamile kaldım 75 doğuma gittim. Şuan 65 kiloyum iki ay oldu beş kilo gitmiyor😒
snyck Unluunsuz 10kilo almıştım doğumda 8i gitti süt olsun diye tatlı türü yemekten kilo almaya başladım 2kilo geri aldim biraz büyüsün hareketlilik başlasın gider elbet diyorum
Miro Unluunsuz 65 ile doğuma girdim şuan 58 kiloyum 17 günlük bebeğim var son 2 kilom kaldı 56 ile hamile kalmıştım bol su içiyorum yedigime dikkat edemiyorum etsem belki o 2 kiloda gidcek ama tatlı yiyorum cok
Ebruguslu Unluunsuz 1 ayda eski kiloma kavustum ama sonra sut olsun diye yedim aliyorum geri yavas yavas 😂
Burcu35 Unluunsuz 60 kiloyla hamile kaldım 14 kilo aldım. 4 ayda 16 kilo verdim. Yememden kısmadım sadece çok ekmek yemiyorum bol bol su içiyorum. Su hem süte etkili hem kiloya. Bebeğe bakmak zaten spor demek😂
_dogasurucu_ Hamilelik boyunca 2.700 kilo aldım. Bebişimiz 3.290 doğdu. Doğum sonrası 12 günde 10 kilo gitti. Şuanda bebişim 2 aylık. Paketli hiçbirşey yemiyorum dondurma hariç. Ayrıca Her gün 1 porsiyon sütlü tatlı yiyorum. Bol su bol hareket ile gidiyor kilolar başka özel hiçbişey yapmıyorum ve yemeklerimi de kısmıyorum.
Muhteriz _dogasurucu_ bu yorum şaka heralde 😂 nasıl doğan bebekten daha az miktarda kilo aldın ablacım bu ne iştir bide 10 kilo vermişsin üstüne sen bu evrene hemcinslerini intihara sürüklemeye mi geldin 😂
Gegimasal Unluunsuz ben sezaryen doğum yaptım.55 kg ile hamile kaldım 68 ile doğum yaptım. Şu an 60 kg ve baldır ve göbek dışında kg yok açıkça biraz stres yapıyorum.Morelim bozuluyor yeri gelince ama bebeğim için yemek yemem lazım diyet uygulamıyorum maalesef 😔
Ebalp Unluunsuz ben hamileliğim boyunca 20 kilo aldım 1 ay öncr 6 -7 kilo fazlam vardı bugün eşim bana zayıflamış mısın sen dedi tartı bulursam ilk işim tartılcam insallah 1 2 daha vermişimdir 😊 ben hic birsey yapmadım bu arada hic emzirmedimde sütüm yoktu